Ποια αεροπορική βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση;

aeroplano-epibates
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι πτήσεις είναι ήδη ακριβές για τους επιβάτες ενός αεροπλάνου. Σε μια από αυτές, όμως, ο λογαριασμός «φούσκωσε» ακόμη περισσότερο για τους ταξιδιώτες και η αεροπορική βρέθηκε σε μια άτυχη συγκυρία.

Πρόσφατα, ένα αεροπλάνο των πολωνικών γραμμών LOT που βρέθηκε στο Πεκίνο χρειάστηκε νέα αντλία για να πετάξει στη Βαρσοβία. Το περίεργο, όμως, είναι ότι για τα έξοδα της αντλίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, η αεροπορική στράφηκε προς τους επιβάτες, ζητώντας τους να βοηθήσουν οικονομικά, συγκεντρώνοντας περίπου 350 δολάρια. Τι, όμως, συνέβη και οδηγήθηκε εκεί;

Όπως αναφέρει ένας επιβάτης της πτήσης, παρ΄ όλο που βρίσκονταν σε διεθνές αεροδρόμιο, οι δοσοληψίες γίνονταν με μέτρητα κάτω από το τραπέζι. Ο Adrian Kubicki, εκπρόσωπος της αεροπορικής, αφού ζήτησε συγγνώμη προς τους επιβάτες της πτήσης, ανέφερε ότι ο αντιπρόσωπος της LOT όφειλε να έχει και κάρτα, αλλά και μετρητά μαζί του, καθώς η εταιρία τους παρέχει με τα απαραίτητα ούτως ώστε να λύνουν παρόμοιες υποθέσεις. Όπως αναφέρει και ο ίδιος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό που συνέβη.

Η αεροπορική αποζημίωσε φυσικά τους τέσσερις επιβάτες που δάνεισαν χρήματα, ενώ τα νέα για τον υπάλληλο που προέβη στην ενέργεια να τα ζητήσει δεν είναι και τόσο καλά, αφού πρόκειται να τιμωρηθεί.