Νέα εμπειρία VR από την KLM για ταξίδι από το σπίτι

vr-taksidi
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αυτό το ταξίδι δεν απαιτεί ούτε βαλίτσες, ούτε αποχαιρετισμούς, ούτε καν να απομακρυνθείτε από το σπίτι σας.

Αν θέλετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι και δεν σας πειράζει να είναι... εικονικό, τότε η KLM έχει φροντίσει για εσάς με το νέο iFly virtual reality (VR). Η online πλατφόρμα της KLM χρησιμοποιεί VR για να προσφέρει στους χρήστες ένα ταξίδι σχεδόν πραγματικό, θέλοντας να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ταξιδεύσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Το iFly VR παρουσιάζει κάποια από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου σε περιήγηση 360ο με οδηγό τον διάσημο “Fearless Chef” Kiran Jethwa. Στις τρεις πρώτες εκδόσεις, ο Jethwa μεταφέρει τους θεατές στην ζούγκλα της Ταϊλάνδης όπου αναζητά τους πιο ξεχωριστούς κόκκους καφέ.  

Στο πρώτο επεισόδιο, οδηγεί τους θεατές μέσα από την ήπια διαδικασία παραγωγής, από τον κόκκο του καφέ έως το φλιτζάνι, ο οποίος παράγεται με την βοήθεια των ελεφάντων. Η εμπειρία VR εξασφαλίζει ότι βιώνετε την διαδικασία από πολύ κοντά, βάζοντάς σας κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο με τα μεγαλοπρεπή αυτά ζώα.

Με κομμένη την ανάσα
Η KLM είναι γνωστή για την καινοτομία της στις τεχνολογίες με σκοπό να παρέχει στους πελάτες της αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες και με την ένταξη του iFly VR δίνεται ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό. Πολύ σύντομα, το iFly θα παρουσιάζει ταξιδιωτικά βίντεο που κόβουν την ανάσα, επιτρέποντάς σας να βλέπετε 360ο γύρω σας. Θα έχετε χρόνο να απολαύσετε το μεγαλείο της γύρω περιοχής, κάτι που είναι σχεδόν όσο εντυπωσιακό όσο στο πραγματικό ταξίδι με γυαλιά VR, ή μέσα από το tablet ή το smartphone, οπότε όλοι θα μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι από την άνεση του ίδιου τους του σπιτιού. Θα περάσετε πάνω από ποτάμια, θα καθίσετε ανάμεσα σε ντόπιους σε κάποια τελετή – σχεδόν θα νιώθετε τον ήλιο να σας ζεσταίνει! Φορώντας τα γυαλιά VR, μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να κάθεται ή να περπατάει δίπλα στον παρουσιαστή καθώς προχωρά μέσα από το τροπικό δάσος, συναντά αυτόχθονες φυλές ή χαϊδεύει έναν ελέφαντα.     

Η επόμενη παραγωγή iFly VR της KLM θα γίνει στην Χαβάη

Info
https://360.iflymagazine.com/en/