Το Life Gallery Athens δίνει γυναικεία και φιλανθρωπική χροιά στα Χριστούγεννα

xristougenna-dora
ΤΡΙΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο του Συλλόγου Γυναικών Εκάλης προσκαλεί και φέτος τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων, και όχι μόνο, στη φιλανθρωπική εκδήλωση-θεσμό που αποτελεί τον ωραιότερο προάγγελο της γιορτής της αγάπης, των Χριστουγέννων.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά το Life Gallery Athens φιλοξενεί το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γυναικών Εκάλης, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 και καλεί όλους μας να το επισκεφτούμε, να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ενισχύσουμε τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Δίνοντάς μας μια ξεχωριστή αφορμή για βόλτα και αξέχαστες στιγμές για μικρούς και μεγάλους σε ένα ολόκληρο διήμερο, το bazaar θα φέρει το εορταστικό κλίμα λίγο νωρίτερα. Μοναδικά χειροποίητα γλυκά από τα μέλη του Συλλόγου, μεγάλη ποικιλία δώρων σε προσιτές τιμές και πολλά δρώμενα για παιδιά είναι κάποια απ’ όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Χριστούγεννα με Γυναικεία Πινελιά» μέρος των εσόδων της οποίας θα δοθεί στο σωματείο κοινωνικής μέριμνας «ΑΡΩΓΗ» και το κέντρο κοινωνικής φροντίδας «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - Λίλιαν Βουδούρη».

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ανεβείτε βόρεια και συνδυάστε βόλτα στην όμορφη Εκάλη, με φιλανθρωπία και Χριστούγεννα σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Info
Life Gallery Athens
Λεωφ. Θησέως 103, Εκάλη
211067400
στις 8&9/12