Το Aristi Mountain Resort & Villas κατακτά ξανά την κορυφή του κόσμου

aristi-mountain-resort
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το ελληνικό ορεινό ξενοδοχείο στην Αρίστη των Ζαγοροχωριών κερδίζει για δεύτερη χρονιά βράβευση στα World Travel Awards, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και τον πράσινο χαρακτήρα του.

Το ήδη βραβευμένο ως World’s Leading Eco-Lodge 2017, Aristi Mountain Resort & Villas, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως World’s Leading Eco-Lodge 2018 στη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards, αποτελώντας το μοναδικό ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο.

Έχοντας εδραιωθεί πλέον στην καρδιά του κοινό ως ένα ξενοδοχείο με ποιότητα, αισθητική και πράσινο χαρακτήρα, το Aristi Mountain Resort & Villas συνεχίζει με βασικό πυλώνα λειτουργίας την προσφορά άριστης ποιότητας υπηρεσιών, την υψηλή αισθητική με ευαισθησία προς τον ελληνικό φυσικό και πολιτιστικό πλούτο, καθώς και την ανάδειξη της περιοχής του Ζαγορίου σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω οργανωμένων εμπειριών.

Οι στόχοι πίσω από την ίδρυση του Aristi Mountain Resort & Villas και τη στρατηγική λειτουργίας του, εκτός από την προσφορά ποιοτικής και πολυτελούς φιλοξενίας για το κοινό που το επιλέγει από όλο τον κόσμο, βασίζονται κατ’εξοχήν σε καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Ελλάδας, γεγονός που το έχει εντάξει και στην ομάδα των Unique Lodges of the World του National Geographic, από το 2016. Στην ομάδα Unique Lodges of the World μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο, τα οποία ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic και των ταξιδιωτών του.

Η παγκόσμια ανάδειξη του Aristi Mountain Resort & Villas για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους ανθρώπους του, αλλά και ολόκληρη τη χώρα, και ενδυναμώνει το ρόλο του ως πρεσβευτή του ελληνικού ορεινού τουρισμού.

Η κατάκτηση του βραβείου πραγματοποιήθηκε μέσα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε τόσο το κοινό όσο και επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού. Στο πλαίσιο του πράσινου χαρακτήρα, και ως ενεργό μέλος των National Geographic Unique Lodges of the World, το Aristi Mountain Resort + Villas συμμετέχει στη νέα πρωτοβουλία του National Geographic, «Πλανήτης ή Πλαστικό» που ξεκίνησε τον Μάιο του 2018. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με το παγκόσμιο πρόβλημα του πλαστικού μιας χρήσης στις θάλασσες και τους ωκεανούς, ο οποίος επιτυγχάνεται με τη δέσμευση των μελών National Geographic Unique Lodges of the World να καταργήσουν τα πλαστικά μπουκάλια και καλαμάκια μιας χρήσης μέχρι την 1η Ιουνίου 2019 και να μειώσουν τα πλαστικά μιας χρήσης σε ολόκληρο το εύρος των παροχών τους.

To Aristi Mountain Resort & Villas  αποτελεί ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων, τα οποία διαθέτουν 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, κτισμένα αμφιθεατρικά στο ομορφότερο και πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου. Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες στο ξεχωριστό ορεινό φυσικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των ευρύχωρων δωματίων και των λειτουργικών και καλαίσθητων εγκαταστάσεων. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων ενσωματώνεται αρμονικά με το περιβάλλον, με τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων υψηλής αισθητικής για την περιοχή. Ακολουθώντας το μοτίβο της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που τηρείται στα Ζαγοροχώρια, υπηρετεί όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών για χαλάρωση και σωματική ευεξία.

Info
https://www.aristi.eu/el