Έρχεται το Yachting Festival 2019

yachting-festival-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο λαμπρές συναντήσεις yachting, αλλά και από τις σημαντικότερες ναυτικές συναντήσεις στην Ευρώπη, καταφτάνει στη Μαρίνα Αλίμου για δεύτερη φορά, με σκοπό να γιορτάσει τον θαλάσσιο τουρισμό.

Οργανώθηκε πέρσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτελώντας μια γιορτή θαλάσσιου τουρισμού στη μεγαλύτερη μαρίνα της χώρας, και φέτος επιστρέφει στον Άλιμο Αττικής, μέσα στον Απρίλιο στις 11-14/4.

Πρόκειται για μια πλωτή, αλλά χερσαία έκθεση και τόπο δραστηριοτήτων που απευθύνεται κυρίως στο ελληνικό κοινό, αλλά και εκτός Ελλάδος, σε όλους που θέλουν να γνωρίσουν αυτήν την δραστηριότητα και την μορφή αναψυχής.

Christian Wheatley

Στο φετινό Yachting Festival θα γίνουν σημαντικά γεγονότα και προώθηση της ιδιαίτερης μορφής τουρισμού στη θάλασσα που έχει σχέση με κανό/καγιάκ, κωπηλασία, θαλάσσιο σκι, waterboard, jet ski/αξεσουάρ και υπηρεσίες καταδύσεις, surfing/ιστιοσανίδα/αλιεία και πολλά άλλα.

Στόχος η ανάδειξη η προβολή και παρουσίαση του θαλασσιού τουρισμού, αλλά και η προβολή των όμορφων νησιών μας, όπως και των πιο απόμερων παράκτιων περιοχών.

Info
https://yachtingfestivals-athens.com