Οι πιο περίεργοι ταξιδιώτες του 2018

taksidi
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, ρίχνουμε μια ματιά σε περίεργους επιβάτες αεροπλάνων, όπως τις κατέγραψε το travelpulse.com.

Όπως κάθε χρονιά, το 2018 έχει να δώσει πολλές… παράξενες στιγμές στον αέρα, με ταξιδιώτες που κατάφεραν να γίνουν είδηση για την περίεργη συμπεριφορά τους. Όπως ο επιβάτης που πιάστηκε πρόσφατα στο JFK της Νέας Υόρκης, να προσπαθεί να περάσει λαθραία… 70 πουλιά.

Νωρίτερα, επιβάτης υπό τη χρήση ουσιών τέθηκε υπό κράτηση από την British Airways σε μια πτήση από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη, καθώς έγινε βίαιος και προσπάθησε να χτυπήσει άλλους συνεπιβάτες του. Κι όχι πολύ πριν από αυτό το συμβάν, τρεις άντρες πήραν απαγόρευση ενός χρόνου από πτήσεις, λόγω του ότι επιτέθηκαν σε αεροσυνοδό σε ένα συμβάν που συνέβη στο αεροδρόμιο του Βιετνάμ και καταγράφηκε σε κάμερα.

Ανάμεσα στους… περίεργους επιβάτες βρέθηκε και ο superstar του World Wrestling Entertainment, Enzo Amore, ο οποίος διώχτηκε από μια πτήση της Delta Air Lines, λόγω του ότι κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ένα άλλο περιστατικό αφορά έναν επιβάτη σε πτήση από το Χιούστον στο Αλμπουκέρκι τον Οκτώβριο, ο οποίος αφού γράπωσε μια γυναίκα στα απόκρυφα σημεία της, λέγοντας στην αστυνομία ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε πει ότι κάτι δεν υπάρχει κάτι κακό σε μια τέτοια κίνηση.

Ένας άλλος άντρας συνελήφθη στην Ατλάντα την παραμονή των Ευχαριστιών για αντισημιτισμό, αφού σε μια πτήση της Delta ζήτησε από όλους τους Εβραίους να σηκώσουν τα χέρια τους.

Το θέμα, όμως, γίνεται όλο και πιο περίεργο. Ένας 22χρονος επιβάτης συνελήφθη στη Βαλτιμόρη, αφού βρέθηκε όπλο στο χειραποσκευή του, όταν πέρασε από το μηχάνημα ακτίνων Χ. Το πιο αλλόκοτο της υπόθεσης, όμως, ήταν ότι ο άντρας ισχυρίστηκε ότι το όπλο το έβαλε η μητέρα του μέσα στην τσάντα του.

Τα περιστατικά δεν τελειώνουν εδώ, με εσπευσμένες προσγειώσεις να έχουν γίνει ακόμη και λόγω… δυσοσμίας, όπου σε μια πτήσης ένας επιβάτης μύριζε τόσο άσχημα που οι συνεπιβάτες του έπαθαν ναυτία και πιλότος αναγκάστηκε να πάρει τα μέτρα του, ενώ αυτό που δεν λείπει από καμία χρονιά είναι επιβάτες να κυνηγούν το αεροπλάνο που δεν πρόλαβαν, σαν να είναι λεωφορείο.

Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει και το 2019…