Παρίσι-Ηράκλειο με νέες απευθείας πτήσεις από την Air France

irakleio-kritis

Ηράκλειο-Παρίσι, ένα τσιγάρο δρόμος

ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Τέσσερις νέοι προορισμοί μεσαίων αποστάσεων προστίθενται στο πλάνο της Air France το καλοκαίρι: Ηράκλειο Κρήτης, Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία).

Για την υψηλή θερινή περίοδο του 2019, τον Ιούλιο και Αύγουστο, η Air France θα προσφέρει για πρώτη φορά πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης, Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία) με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο (15/7 για Όλμπια, 16/7 για Σπλιτ, 17/7 για Ηράκλειο και 18/7 για Παλέρμο) και θα διαρκέσουν έως και 1η Σεπτεμβρίου, με τα αεροσκάφη Α319 (Ηράκλειο και Παλέρμο), Embraer 190 (Όλμπια), A318/A319 Σπλιτ.

Το Ηράκλειο είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουν οι επισκέπτες την εξερεύνηση της Κρήτης. Αντίστοιχα, οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την γαλλική πρωτεύουσα με τις απευθείας πτήσεις και να ανακαλύψουν τις ρομαντικές γωνιές, την γαστρονομία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό που προσφέρει η πόλη.  Ακόμη, το Παλέρμο αποτελεί ένα μωσαϊκό πολιτισμών που γεννήθηκε μια πόλη με ένα αρμονικό και μπαρόκ πορτραίτο, ενώ η Όλμπια που στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «χαρά», αποτελεί την αφετηρία για να εξερευνήσετε την Σαρδηνία, τα γαλανά νερά και το παρθένο περιβάλλον. Τέλος, το Σπλιτ αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό διακοπών και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κροατίας που είναι κτισμένη πάνω στα παράλια, πλούσια σε πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά.

Το πανέμορφο Σπλιτ

Ταυτόχρονα, η Air France επεκτείνει και εντείνει την συχνότητα των πτήσεων της προς το Κάλιαρι, Ντουμπρόβνικ, Ίμπιζα και Μπάρι από το Παρίσι-Charles de Gaulle, που ήταν στο δίκτυό της ήδη από το 2018. Επιπρόσθετα, οι τέσσερις αυτοί προορισμοί θα εξυπηρετούνται κάθε Σαββατοκύριακο καθ’ όλη τη θερινή περίοδο του 2019. 

Τα δρομολόγια για Μπάρι ξεκινούν 2 Απριλίου με μέγιστο αριθμό πτήσεων τις 7 ανά εβδομάδα, για Κάλιαρι στις 13 Απριλίου με μέγιστο αριθμό πτήσεων τις 8, για Ντουμπρόβνικ στις 6 Απριλίου με 5 πτήσεις ανά εβδομάδα, με διάρκεια έως και 1η Σεπτεμβρίου.

Info
www.airfrance.gr