Πέντε πανέμορφα και οικονομικά Airbnb στην Ελλάδα

karpenisi-airbnb
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η δημοφιλής πλατφόρμα εύρεσης διαμονής «κρύβει» αρκετά διαμάντια σε καλές τιμές. Εμείς ανακαλύπτουμε πέντε που μας έκαναν εντύπωση σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και σας τα προτείνουμε για την επόμενή σας απόδραση.

Atmospherico, Καρπενήσι (56 ευρώ/βραδιά)
Με τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα κρεβάτια, δύο μπάνια και δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα, το Atmospherico είναι ιδανικό για διαμονή στο Καρπενήσι. Βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Καρπενησίου σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ενώ αποτελεί ανεξάρτητη μεζονέτα φιλανδικού τύπου με συνολικό εμβαδόν 124 τ.μ. και δικό της προαύλιο χώρο και χώρο στάθμευσης. Ο σχεδιασμός της έχει οικολογική προσέγγιση και αποτελείται από δύο επίπεδα, ένα ημιυπόγειο και ένα υπερυψωμένο ισόγειο, με επιφάνειες 67 τ.μ. και 57 τ.μ. αντίστοιχα. Η τοποθεσία του ενδείκνυται και για σύντομες αποδράσεις στα γύρω χωριά και στο χιονοδρομικό κέντρο, ώστε η απόδρασή σας στο Καρπενήσι να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη και ενδιαφέρουσα.

Villa San Nicolas, Μεσσήνη (36 ευρώ/βραδιά)
Με το 100% των πρόσφατων επισκεπτών του να το βαθμολογούν με 5 αστέρια, με τζακούζι (από τα λίγα στην περιοχή), με μεγάλο κήπο, τζάκι, φουλ εξοπλισμένη κουζίνα και… netflix, η Villa San Nicolas μοιάζει σαν όαση. Εκτείνεται σε 140 τετραγωνικά μέτρα, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 επισκέπτες και μωρό, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έχουν ένα πανέμορφο και οικείο ορμητήριο για να ανακαλύψουν την Μεσσήνη και τις ομορφιές της Μεσσηνίας, από το κάστρο της Πύλου και της Καλαμάτας μέχρι την Αρχαία Μεσσήνη.

Παραδοσιακό σπίτι, Μακρινίτσα Πηλίου (50 ευρώ/βραδιά)

Με εξαιρετικά σχόλια για την ομορφιά του και την καθαριότητά του, το παραδοσιακό αυτό σπίτι στη Μακρινίτσα του Πηλίου στην Κουκουράβα, θα σας φτιάξει τη σωστή ατμόσφαιρα για διαμονή στο βουνό των Κενταύρων, με ευκαιρίας απόδρασης στα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου, αλλά και στον κοσμοπολίτικο Βόλο. Βρίσκεται σχεδόν 19 χιλιόμετρα μακριά από το χιονοδρομικό του Πηλίου για τους πιο περιπετειώδεις ταξιδευτές, ενώ είναι ιδανικό και για το καλοκαίρι, με πρόσβαση στην παράκτια πλευρά του Βόλου μέσα σε 20 λεπτά.

Οροφοδιαμέρισμα στη Ναύπακτο (25 ευρώ/βραδιά)
Η Ναύπακτος αποτελεί ιδανικό προορισμό για προγραμματισμένη επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών και της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και ιδανικό χειμερινό προορισμό για το θέρετρο της Αράχωβας και τη γραφική Ορεινή Ναυπακτία. Σε αυτό το προσεγμένο οροφοδιαμέρισμα, θα μπορέσετε να ζήσετε όλα τα παρπαάνω, συν του ότι θα έχετε απεριόριστη θέα στο κάστρο της Ναυπάκτου, στη θάλασσα και στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά και εξυπηρετείται από την τοπική αγορά, ενώ είναι πολύ κοντά στην παραλία της Ψανής που έχει λάβει μια από τις 400 γαλάζιες σημαίες στην Ελλάδα. Το περίφημο κόσμημα της πόλης, το Ενετικό λιμανάκι της, απέχει μόλις 500 μέτρα, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το γραφικό της κάστρο. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 επισκέπτες σε πολύ οικονομική τιμή ανά βραδιά.

Panorama Modern House, Πανόραμα Βέροιας (30 ευρώ/βραδιά)
Περίπου 15 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου και την Παναγία Σουμελά και 12 χιλιόμετρα από τον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, το Panorama Modern House είναι μια καλή περίπτωση για εσάς που θέλετε να κινηθείτε βόρεια και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Βέροιας, είτε είστε παρέα, είτε ζευγάρι, είτε οικογένεια. Πρόκειται για ένα καινούργιο, μοντέρνο διαμέρισμα με ενδοδαπέδια θέρμανση, με ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, γυμναστήριο και κήπο με Barbeque. Βρίσκεται στους πρόποδες του Βερμίου, με πανοραμική θέα στην πόλη και είναι μια πλήρως λειτουργική κατοικία με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ενός συνηθισμένου σπιτιού και επιπλέον μικρό γυμναστήριο, αν δεν αντέχετε ούτε μέρα χωρίς γυμναστική.