Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο σε έξι ξενοδοχεία της Αθήνας

njv-athens-plaza
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Κάντε ένα ιδιαίτερο δώρο σε εσάς, στο ταίρι σας και στον έρωτά σας και αξιοποιήστε ένα από τα πακέτα διαμονής σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας που εγγυώνται μια υπέροχη, ρομαντική ημέρα και νύχτα.

NJV Athens Plaza, από 330 ευρώ
Όσοι επιθυμούν να «κλείσουν» τη βραδιά τους με διαμονή, αλλά και πρωινό στο ξενοδοχείο Athens Plaza στο κέντρο της Αθήνας, μπορούν να επιλέξουν τον τύπο δωματίου ή σουίτας που επιθυμούν και να επωφεληθούν από την Valentine προσφορά (δείπνο για δύο & διαμονή για 1 βράδυ στις 14/2/19 με πρωινό):
• Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Δωμάτιο Superior με πρωινό 330€*
• Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Δωμάτιο Deluxe Acropolis View με πρωινό 380€*
• Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Junior Σουίτα με πρωινό 450€* *Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής + 4€/διανυκτέρευση. Info: NJV Athens Plaza, πλατεία Συντάγματος,  210 335240.

Divani Caravel, από 170 ευρώ
Για όσους ονειρεύονται να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ στα πολυτελή και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Divani Caravel τα ειδικά πακέτα ξεκινούν από 170€ και διαρκούν από 12 έως 17 Φεβρουαρίου. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια σας περιμένουν κατά την άφιξή σας, ενώ το επόμενο πρωί μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο και δωρεάν είσοδο στο Fitness Center του ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχετε 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa και στο μενού που θα απολαύσετε το βράδυ του Αγ.Βαλεντίνου, στο JuJu Bar & Restaurant. Info: Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 210-7207000.

Divani Apollon Palace & Thalasso, από 160 ευρώ
Απολαύστε ένα ρομαντικό βράδυ με θέα τη μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια θα αποτελέσουν το πιο γλυκό καλωσόρισμα στο δωμάτιο για μία ονειρική βραδιά (από 160€). Χαλαρώστε με μια αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου spa του ξενοδοχείου και ανανεωθείτε μαζί με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του late check out και παρατείνετε τη διαμονή σας απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερες ρομαντικές στιγμές. Το πακέτο διαμονής παράλληλα περιλαμβάνει πρωινό στο δωμάτιο, δωρεάν στάθμευση και χρήση του Fitness Center του ξενοδοχείου και 10% έκπτωση στις θεραπείες Spa και στο μενού το βράδυ του Αγ.Βαλεντίνου στο εστιατόριο Mythos By Divani και ισχύει από 12 έως 17 Φεβρουαρίου. Info: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100.

Voula Liaka
Grecotel Pallas Athena, από 159 ευρώ
Στην καρδιά της Αθήνας σας υποδέχεται το Grecotel Pallas Athena, μία αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με υπέροχες συλλογές έργων τέχνης που κοσμούν όλους τους χώρους. Επιλέξτε ένα από τα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά δωμάτια, διακοσμημένα από έργα και τοιχογραφίες avant garde καλλιτεχνών και απολαύστε ένα εμπνευσμένο ρομαντικό δείπνο με «αφροδισιακό μενού» (59 ευρώ/άτομο) σε ένα art chic περιβάλλον με ζωντανή μουσική και θέα τη φωτισμένη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά. Στο Be my Valentine πακέτο με διαμονή και δείπνο από 159€ περιλαμβάνεται 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο Superior Guestroom, ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι ή στο μπουφέ του εστιατορίου, δείπνο για δύο με Αφροδισιακό μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (μενού 5 πιάτων, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής ζωντανής μουσικής, ρομαντικό καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Privilege Club: μια φιάλη Semeli Ορεινός Ήλιος στο δείπνο και 3000 passion bonus points, προνομιακές τιμές σε θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας, δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (βάσει διαθεσιμότητας), δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο, δωρεάν early check-in, late check-out (βάσει διαθεσιμότητας) και δωρεάν Wi-Fi. Ακόμη, σας περιμένει και το Pampered with love πακέτο με διαμονή, δείπνο και θεραπεία Spa από 189€ που περιλαμβάνει 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο Graffiti Guestroom (ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων), ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι ή στο μπουφέ του εστιατορίου, δείπνο για δύο με Αφροδισιακό μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (μενού 5 πιάτων, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής ζωντανής μουσικής, ρομαντικό καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Privilege Club: Μια φιάλη Semeli Ορεινός Ήλιος στο δείπνο και 3000 passion bonus points, θεραπεία Spa για ζευγάρια -Love Potion for two- μια τελετή αληθινού αισθησιασμού κι απόλαυσης που μπορείτε να μοιραστείτε με το έτερον σας ήμισυ, δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (βάσει διαθεσιμότητας), δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο, δωρεάν early check-in, late check-out (βάσει διαθεσιμότητας). Info: Αθηνάς 65, Πλ. Κοτζιά, Αθήνα, 210 3250900

Vouliagmeni Suites, από 154 ευρώ
Στο απόλυτο προάστιο της αθηναϊκής ελίτ, τη Βουλιαγμένη, σας καλωσορίζει το ρομαντικό all-suite Vouliagmeni Suites. Επιλέξτε ένα από τα μοναδικά δωμάτια με cosy ατμόσφαιρα και απολαύστε μία ειδυλλιακή βραδιά με ρομαντικό μενού και θέα τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ρομαντικό δείπνο με 43€ ανά άτομο (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά) ή να πάρετε το Be my Valentine πακέτο με διαμονή και δείπνο από 154€ που περιλαμβάνει 1 διανυκτέρευση σε δίκλινο Deluxe Guest room με θέα θάλασσα, ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι ή στο μπουφέ του εστιατορίου, ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο “Adam & Eve” την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (μενού 5 πιάτων, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), ρομαντικό καλωσόρισμα με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Privilege Club: Μια φιάλη Semeli Ορεινός Ήλιος στο δείπνο και 30% έκπτωση στην 2η διανυκτέρευση, δωρεάν early check-in, late check-out (βάσει διαθεσιμότητας), δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο, δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης. Info: Πανός 8 & Χλόης, Βουλιαγμένη, 210 8964901.

Life Gallery Athens, από 270 ευρώ
Το 5 αστέρων design hotel Life Gallery athens υποδέχεται τον Άγιο Βαλεντίνο με απόλυτα ρομαντική διάθεση, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στα βόρεια προάστια της Αθήνας, φωλιασμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην Εκάλη. Κάντε κράτηση σε κάποιο από τα κομψά δωμάτια του ξενοδοχείου και περάστε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε εσάς και το ταίρι σας. Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις σας στο Ananea Wellness by Orloff Experts, έναν ναό ομορφιάς και ευεξίας και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης με μια συνεδρία sauna και hammam. Το πακέτο διαμονής ξεκινά από τα €270/ζευγάρι και περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό σε μπούφε με χειροποίητα αρτοποιήματα και κρουασάν, ποικιλία αλλαντικών και τυριών, αυγά, μπέικον, γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, δημητριακά και πολλές ακόμα επιλογές, ειδικό καλωσόρισμα σε οποιοδήποτε τύπο δωματίου, δωρεάν χρήση sauna & hammam (κατόπιν ραντεβού), δωρεάν parking, Wi-fi σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, mini bar, late check-out μέχρι τις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας, ρομαντικό δείπνο με το ειδικά διαμορφωμένο Valentine’s Day Menu, δωρεάν ακύρωση έως και 2 ημέρες νωρίτερα της άφιξης, όλους τους σχετικούς φόρους εκτός του φόρου διαμονής -ισχύει για 1 διανυκτέρευση την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου αλλά και για διανυκτερεύσεις μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019. Info: Λεωφόρος Θησέως 103, 211 1067400.