Το Sofitel Athens Airport επιστρέφει ανακαινισμένο με νέα στάνταρ

sofitel
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Στην πλήρη ανακαίνιση των δωματίων Luxury, Luxury Club, και Club Sofitel Suites που βρίσκονται στον 5ο και 7ο όροφο προχώρησε το Sofitel Athens Airport.

Ο πολυτελής σχεδιασμός, η υψηλή αισθητική και η μοντέρνα τεχνολογία είναι χαρακτηριστικά της ανακαίνισης των δωματίων του Sofitel Athens Airport, που αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών των πεντάστερων Sofitel παγκοσμίως. Η παλέτα των γήινων χρωμάτων με το ξύλο και το μάρμαρο ως κυρίαρχα υλικά, σε συνδυασμό με την εργονομική διάταξη, εξασφαλίζουν την ηρεμία, την άνεση και τη ξεκούραση που αναζητούν οι πελάτες του ξενοδοχείου. 

Πέραν της ανακαίνισης του 5ου και 7ου ορόφου, την τελευταία διετία το ξενοδοχείο, ιδιοκτησία του ομίλου Mitsis Hotels, έχει πραγματοποιήσει στρατηγική ανακαίνιση του χώρου υποδοχής των επισκεπτών στον οποίο πρωταγωνιστεί το έργο Υδρόγειος του πολυβραβευμένου εικαστικού καλλιτέχνη κ. Βαρώτσου, του 6ου ορόφου, καθώς και πλήρη ανακαίνιση του bar Άρτεμις και του εστιατορίου Μεσογαία που βρίσκονται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

«Λόγω της γειτνίασής του με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το Sofitel Athens Airport αποτελεί την πύλη εισόδου στη χώρα μας καθρεφτίζοντας τη σύγχρονη εικόνα της. Με γνώμονα τον επιφορτισμένο αυτό ρόλο μας, είμαστε πολύ περήφανοι με το τελικό αποτέλεσμα της σημαντικής αυτής ανακαίνισης, η οποία θεωρούμε ότι θέτει νέα standards στο χώρο της φιλοξενίας στην Ελλάδα» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Γιώργος Σταύρου.

Info
www.sofitel.com