Δείτε το νέο κέντρο ομορφιάς στο lounge της Air France στο JFK

la-prairie-airfrance
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Air France αποκαλύπτει το νέο κέντρο ομορφιάς La Prairie στο lounge της στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Στις 6 Φεβρουαρίου η Air France εγκαινίασε το νέο κέντρο ομορφιάς στο lounge του Terminal 1 στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία πολυτελούς περιποίησης και ομορφιάς La Prairie. Μετά την ανακαίνιση του χώρου της τραπεζαρίας τον περασμένο Δεκέμβριο, το lounge της Air France προσθέτει νέα δεδομένα αφιερωμένα στην ευεξία των επισκεπτών του. 

Στοn νέο αυτό χώρο 30 τ.μ., που είναι διακοσμημένος στο εμβληματικό στυλ της La Prairie, έχουν πρόσβαση οι επιβάτες της La Première και της Business Class, καθώς επίσης και οι κάτοχοι της κάρτας Flying Blue Platinum και Gold. Αποτελείται από δύο ιδιωτικούς θαλάμους ομορφιάς εξοπλισμένους με κρεβάτι μασάζ για τις μεγαλύτερης διάρκειας θεραπείες, όπως ακριβώς στα κανονικά ινστιτούτα ομορφιάς, ενώ υπάρχει και ο χώρος για τις μικρότερης διάρκειας θεραπείες ομορφιάς.

Πριν από την πτήση τους, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν δωρεάν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας με την εξειδικευμένη φροντίδα των επαγγελματιών ομορφιάς La Prairie και των πολυτελών προϊόντων  της εταιρείας. Οι εμπειρογνώμονες ομορφιάς της La Prairie προσφέρουν μια σειρά δωρεάν θεραπειών προσώπου και οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν κρατήσεις για τις θεραπείες τους με την άφιξή τους στο lounge.

Πέραν του κέντρου ομορφιάς, τον Δεκέμβριο του 2018 η Air France παρουσίασε μια πλήρως ανακαινισμένη τραπεζαρία στο lounge του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης. Οι επιβάτες της Business απολαμβάνουν την υπηρεσία Night Service σε ένα καινούριο περιβάλλον που προσφέρει μια πιο ευχάριστη και σύγχρονη αισθητική και κυριαρχείται από τους τόνους του λευκού και του ξύλου. Στον χώρο αυτό, η νέα επίπλωση και οι δερμάτινοι καναπέδες με οικολογικό υλικό, εμπνευσμένα όλα από μια παριζιάνικη brasserie, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ένα ευχάριστο περιβάλλον. Ο ημιώροφος έχει επίσης ανασχεδιαστεί, ενσωματώνοντας απαλές και ανθρακί νότες του γκρι στον χώρο. Στο σύνολό του ο χώρος προσφέρει 34 τραπέζια των 2 ατόμων, ένα ψηλό τραπέζι με 6 θέσεις για φαγητό που βλέπει προς τους αεροδιαδρόμους και ένα στρογγυλό τραπέζι των 6.

Ο νέος αυτός χώρος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους πελάτες την υπηρεσία Night Service. Η υπηρεσία αυτή ανταποκρίνεται στην ανάγκη των επιβατών της Business Class να απολαύσουν έναν ξεκούραστο ύπνο στις βραδινές πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Παρίσι. Έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν χωρίς επιπλέον χρέωση, παίρνοντας το ίδιο γκουρμέ γαλλικό γεύμα στο lounge όπως αυτό που σερβίρεται κατά την διάρκεια της πτήσης. Κάθε πελάτης μπορεί έτσι να απολαύσει ένα πλήρες μενού που περιλαμβάνει ένα ορεκτικό, ζεστό πιάτο, τυρί, επιδόρπιο, όπως επίσης κρασί και σαμπάνια από την λίστα.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι επιβάτες μπορούν να αφεθούν στην άνεση της καμπίνας Business Class για τον ύπνο τους. Μια ήσυχη, prive καμπίνα, με εγγυημένο έναν ήσυχο βραδινό ύπνο σε κάθισμα που μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι. Οι επιβάτες με μεγάλη όρεξη μπορούν να δειπνήσουν και πάλι κατά τη διάρκεια της πτήσης, εφόσον το επιθυμούν.

Μετά το πρωινό ξύπνημα, όταν οι γαλλικές ακτές αρχίζουν να διακρίνονται στον ορίζοντα, σερβίρεται το πρωινό πριν την προσγείωση στο Παρίσι – Charles de Gaulle.

Από το 2016, όταν εγκαινιάστηκε η υπηρεσία Night Service, το 50% των πελατών που ταξιδεύουν στην Business Class επιλέγουν να δειπνήσουν στο lounge.

Τέχνη στην καρδιά του lounge
Για να σηματοδοτήσει το νέο design του lounge της στη Νέα Υόρκη, η Air France φιλοξενεί και προσφέρει στους πελάτες της εκθέσεις τέχνης καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2019 οι επιβάτες μπορούν να ανακαλύψουν το σύμπαν του Roger Bezombes. Μια συλλογή 16 λιθογραφιών που δημιουργήθηκαν από τον γάλλο καλλιτέχνη για μια διαφημιστική καμπάνια της Air France την δεκαετία του 1970, και η οποία παρουσιάστηκε και στο Pompidou Centre στο Παρίσι το 1981, θυμίζει τη χαρά και την τέχνη του ταξιδιού. Τα έργα τέχνης από τη σειρά αφισών “La vie autour du monde” παρουσιάζονται από τον εγγονό του καλλιτέχνη και ιδιοκτήτη γκαλερί Eric Mourlot.