Πλησιάζει η 6η διοργάνωση των Tourism Awards 2019

tourism-awards-2019
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων των Tourism Awards 2019, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο.

Ένας από τους πλέον έγκριτους θεσμούς για την ελληνική τουριστική βιομηχανία, τα Tourism Awards βρίσκονται στην τελική τροχιά, αφού οι αξιολογήσεις των υποψηφιοτήτων έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο κοινό την Τρίτη 9/4, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με παρουσιάστρια την Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Μάγια Τσόκλη, «Μετά τη διαδικτυακή προσωπική αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων από τους κριτές, τα μέλη της επιτροπής συνεδρίασαν συνολικά για περισσότερες από 16 ώρες, προκειμένου να μελετήσουν κάθε υποψηφιότητα με την προσοχή που της αξίζει». Η ίδια αναφέρει ότι «το γεγονός ότι μόλις ένας στους τρεις φετινούς βραβευθέντες θα κερδίσει βραβείο Gold, υπογραμμίζει έμμεσα την σπουδαιότητα και τη βαρύτητα που έχει κάθε επίπεδο διάκρισης. Ξεχωρίσαμε εξαιρετικά αξιόλογα έργα τόσο ανάμεσα σε διακρίσεις επιπέδου Silver, όσο και Bronze και μας εντυπωσίασαν υποψηφιότητες που αφορούν έργα προσβασιμότητας, εφαρμογή πράσινων πρακτικών, καινοτομία στον σχεδιασμό υπηρεσιών και ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού».

Στόχος της φετινής τελετής, πάντως είναι να αποτελέσει μια ξεχωριστή γιορτή για τον τουρισμό και την αυθεντικότητα της Ελλάδας. Στο πλαίσιο της τελετής θα προβληθούν αποσπάσματα έργων κινηματογραφιστών, όπως του Θοδωρή Παπαδουλάκη, του Κωνσταντίνου Τσεκλένη και του Μιχάλη Μπέκου, ενώ θα υπάρχει και χιουμοριστικό κομμάτι, με την ομάδα Tailor Made Comedy, με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο, οι οποίοι θα δώσουν έμφαση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι  επαγγελματίες του τουρισμού.

Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Marketing Greece και του ΞΕΕ.

Info
http://www.tourismawards.gr/
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Πειραιώς 254
στις 9/4