Έρχεται το 2ο Travel Fest

taksidi-peripeteia
ΤΡΙΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ετοιμάζεται για δεύτερη χρονιά στις αρχές Απριλίου και πρόκειται να μετατραπεί στο ετήσιο διήμερο μύησης στον θαυμαστό κόσμο των ταξιδιωτών.

Πραγματοποιήθηκε πέρσι για πρώτη φορά, όπου ταξιδευτές μοιράστηκαν με τον κόσμο τις εμπειρίες τους σε κοντινά και μακρινά μέρη του πλανήτη, σε βατά και πλήρως… άβατα, από την Ευρώπη μέχρι την Ανταρκτική. Φέτος, το Travel Fest θα πραγματοποιηθεί ξανά, φιλοδοξώντας να μυήσει τους επισκέπτες του στον θαυμαστό κόσμο των εναλλακτικών ταξιδιών.

Ο ταξιδευτής Μάικ Ευμορφίδης στο περσινό Travel Fest

Στόχος είναι η δημιουργία μίας κοινότητας ανθρώπων που δεν βρίσκονται απλά σε ένα νέο τόπο ως επισκέπτες, αλλά γίνονται ένα με αυτόν, ζώντας την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του. Που αφήνονται σε νέες εμπειρίες, άλλα και γνωριμίες με διαφορετικούς από εμάς πολιτισμούς.

Πώς μπορείς λοιπόν να ξεφύγεις από τα στερεότυπα, τα συνηθισμένα, να δοκιμάσεις τα όριά σου, να ξεπεράσεις τις φοβίες σου για το άγνωστο και να ανακαλύψεις τον ίδιο σου τον εαυτό; Ανταλλάσοντας εμπειρίες και παίρνοντας έμπνευση από τα μονοπάτια που ακολούθησαν άλλοι πριν από εσένα. Παίρνοντας ορμή να δοκιμάσεις κάτι νέο. Από ανθρώπους της διπλανής πόρτας που απλά το τόλμησαν. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από το TravelFest.

Ταξιδεύοντας σε μέρη που η φύση σιωπά, νιώθεις την ενέργεια των αστεριών και μπορείς επιτέλους να ακούσεις και να συνταντήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό – Ισαβέλλα Μπερτράν

Το φετινό Travel Fest θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Απριλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, με πλήθος ομιλητών, όπως τον Γιάννη Ντρενογιάννη που θα ταξιδέψει στον… χρόνο, τον Δημήτρη Κατσούλα που γύρισε την Τουρκία σε δυο τροχούς, τον Χρήστο Μπαρούς που έκανε rafting στο δυνατότερο ποτάμι του κόσμου, τον Περικλή Μεράκο με ιστορίες από την Ινδία, τον Βαγγέλη Βασιλειάδη με την αποστολή στον Αρκτικό Κύκλο, την Πολυτίμη Μπόζνου που γύρισε την Ισλανδία σε δυο τροχούς, τον Μάνο Λιανόπουλο με τον Φάνη Λαμπρόπουλο που ταξίδεψαν στο Τσέρνομπιλ, τον Αντώνη Συκάρη που κατέκτησε την 3η κορυφή του κόσμου Κανγκτσενγιούνγκα, τους Ισαβέλλα Μπερτράν και Κώστα Ζυρίνη που ταξίδεψαν στην έρημο, τους Where on Earth το πρώτο ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει προσωποποιημένα, θεματικά ταξίδια στην νοτιοανατολική Ασία, τον Λουκά Χαψή και το Route 66 και τον φωτογράφο Μπάμπη Γκιριτζιώτη.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ και ετοιμαστείτε για το πιο ταξιδιάρικο Σαββατοκύριακο της ζωής σας.

Info
Travel Fest
6-7/4
Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς,  Παράδεισος Αμαρουσίου, οδός Μεσογείων 151
εισιτήρια 9 ευρώ, προπώληση μέχρι 31/3 7 ευρώ