Νέος αέρας φυσά στο Divani Caravel

divani-caravel
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας ανανεώνεται και είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες.

Με ριζική ανακαίνιση στους χώρους υποδοχής των επισκεπτών, στα συνεδριακά κέντρα και σε δωμάτια και σουίτες υποδέχεται το Divani Caravel την άνοιξη, δημιουργώντας νέους χώρους και προτάσεις στην εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο λόμπι προστέθηκαν εντυπωσιακές ξύλινες επιφάνειες που συνδυάζονται με το ολοκαίνουργιο γεωμετρικό μαρμάρινο πάτωμα, ενώ τα δωμάτια και οι σουίτες ανασχεδιάστηκαν με λειτουργικό και εργονομικό design. Στη μοντέρνα του διακόσμηση προσθέστε και την απεριόριστη θέα στην πόλη, ενώ έμφαση δόθηκε και στη φιλοξενία οικογενειών, με τη διαμόρφωση των ειδικών family rooms.

Πέραν αυτών, υπάρχει και μια καινούργια κατηγορία, οι Divine Suites, που είναι σουίτες με αφαιρετικό design και κομψή, πολυτελή ατμόσφαιρα, για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.   

 Σε ριζική ανακαίνιση πέρασαν και οι συνεδριακοί χώροι του ξενοδοχείου, αποκτώντας μια πιο μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική, εγκαθιστώντας και σύγχρονο εξοπλισμό με συστήματα information management και Wi-Fi απόλυτης τεχνολογικής υπεροχής, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των business επισκεπτών και επιχειρήσεων.

Στο κομμάτι της γαστρονομίας, το JuJu Bar & Restaurant που έχει εγκαινιαστεί από τις αρχές του χρόνου δίνει μια πρωτοποριακή πρόταση για έξοδο με το κινηματογραφικό του concept, ενώ το Constantinople Café υπέστη ριζική ανανέωση συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο.