Εξορμήσεις με πασχαλινό άρωμα και ανοιξιάτικο φόντο στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

mythos-by-divani
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Πάσχα στην πόλη ή στη φύση; Πάσχα με φόντο τα Μετέωρα ή τη θάλασσα; Ό,τι κι αν επιλέξετε, ο Όμιλος Διβάνη έχει μία πρόταση για κάθε γούστο. Από την Αθήνα και την Κέρκυρα, μέχρι τα Μετέωρα και την Λάρισα, σας περιμένουν ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής για να ζήσετε τη μεγάλη αυτή γιορτή διαφορετικά, συνδυάζοντας τα ανοιξιάτικα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου, τα πασχαλινά ήθη και έθιμα, τις παραδοσιακές γεύσεις της Λαμπρής με την ελληνική φιλοξενία των ξενοδοχείων του Ομίλου. Σκεφτείτε, λοιπόν, πώς ονειρεύεστε το φετινό Πάσχα και δείτε τις επιλογές σας!

Κοσμοπολίτικο Πάσχα στην Αθήνα
Μπορεί να συνδέουμε το Πάσχα με εξόρμηση στη Φύση, αλλά ο Επιτάφιος στην Πλάκα και η Ανάσταση στον Λυκαβηττό είναι σίγουρα εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε μια φορά στη ζωή σας. Αν, λοιπόν, η Αθήνα είναι η βασική σας επιλογή για το φετινό Πάσχα, το Divani Caravel, μέλος των Leading Hotels of the World, σας περιμένει στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα ζήσετε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό κατάνυξης, ανοιξιάτικης φύσης και κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας. Εκεί θα απολαύσετε τα πλούσια εορταστικά γεύματα, συμπεριλαμβανομένου του αναστάσιμου δείπνου το Μεγάλο Σάββατο και του πολυτελούς brunch της Κυριακής του Πάσχα με σπιτικές γεύσεις και παραδοσιακά γλυκά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι αν θέλετε να χαλαρώσετε, το Peak Spa του ξενοδοχείου σας περιμένει, μόνους ή με… ολόκληρη την οικογένεια. (Διαμονή: 180€ το δίκλινο την ημέρα, Αναστάσιμο Δείπνο: 50€/άτομο και 30€ για παιδιά έως 12 ετών, Πασχαλινό Brunch: 60€/άτομο και 35€ για παιδιά έως 12 ετών. Δείτε αναλυτικά το πασχαλινό πακέτο εδώ). Info: Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000.

Πάσχα με φόντο τη θάλασσα
Όσοι από εσάς αναζητούν λίγη θάλασσα στην πασχαλινή τους εξόρμηση, χωρίς να χρειαστεί να γράψουν πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του αυτοκινήτου, η Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελούν την ιδανική επιλογή. Χωρίς να χάσετε την αίσθηση της απόδρασης, μπορείτε να παραμείνετε εντός των ορίων της πρωτεύουσας και να περάσετε ένα χαλαρό και ταυτόχρονα πολυτελές Πάσχα στα μαγευτικά νότια παράλια της πόλης. Στο Divani Apollon Palace & Thalasso θα βρείτε την όαση που ψάχνετε μέσα στην πόλη και θα περάσετε τις πασχαλινές ημέρες με άνεση και πολυτέλεια, διατηρώντας πάντα την παράδοση. Κι όταν λέμε παράδοση, εννοούμε αναστάσιμο δείπνο συνοδεία ζωντανής ελληνικής μουσικής και Κυριακή του Πάσχα με live παραδοσιακά ακούσματα και υπέροχες γεύσεις σύμφωνα με τα έθιμα της ημέρας, όλα κάτω από το Απολλώνιο Φως και με φόντο τη θάλασσα. Για έξτρα χαλάρωση, στο σπα του ξενοδοχείου σας περιμένουν περισσότερες από 100 θεραπείες προσώπου και σώματος, είτε για εσάς τους ίδους, είτε για να κάνετε ένα πολύ όμορφο και χρήσιμο δώρο σε κάποιον αγαπημένο σας. (Διαμονή: 210€ το δίκλινο την ημέρα, Αναστάσιμο Δείπνο: 65€ /άτομο και 30€ για παιδιά έως 12 ετών, Πασχαλινό Brunch: 80€/άτομο και 40€ για παιδιά έως 12 ετών. Δείτε αναλυτικά το πασχαλινό πακέτο εδώ). Info: Divani Apollon Palace & Thalasso, Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100.

Νησιώτικο Πάσχα με πρωταγωνίστρια την παράδοση
Η Κέρκυρα φημίζεται για τις δικές της ιδιαίτερες πασχαλινές παραδόσεις με αποκορύφωμα το περίφημο σπάσιμο των κανατιών με την πρώτη Ανάσταση του Μ. Σαββάτου που συναρπάζει ντόπιους και τουρίστες. Αν το φετινό Πάσχα, λοιπόν, σας βρίσκει ορεξάτους για ταξίδι με νησιώτικη διάθεση, το Νησί τω Φαιάκων και το Divani Corfu Palace σας περιμένουν για να νιώσετε τις εορταστικές αυτές ημέρες… αλλιώς! Η κατανυκτική ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στο νησί αυτό το διάστημα, η πανέμορφη Παλιά Πόλη ενδείκνυται για ατελείωτες βόλτες και το Divani Corfu Palace σας περιμένει για να ξεκουραστείτε, αλλά και να δειπνήσετε το Μ. Σάββατο με το ειδικό εορταστικό μενού και ανήμερα το Πάσχα με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, από τον εορταστικό μπουφέ. Κερασάκι στην τούρτα, οι παραδοσιακοί τοπικοί κερκυραϊκοί χόροι που θα σας ξεσηκώσουν για ξέφρενο γλέντι την Κυριακή του Πάσχα! (Διαμονή: 180€ το δίκλινο την ημέρα, Αναστάσιμο Δείπνο: 55€/άτομο & 26€ για παιδιά έως 12 ετών, Πασχαλινό Brunch: 60€/άτομο & 30€ για παιδιά έως 12 ετών. Δείτε αναλυτικά το πασχαλινό πακέτο εδώ). Info: Divani Corfu Palace, Ναυσικάς 10, Κέρκυρα, 2661 038996.

Πάσχα με θέα στους βράχους του Θεού
Ένα από τα πιο ονειρεμένα σκηνικά της χώρας μας, τα Μετέωρα, βρίσκονται σίγουρα ανάμεσα στα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου κι αν μη τι άλλο ταιριάζουν ιδανικά στο Πάσχα, αναδεικνύοντας την πνευματικότητα των ημερών. Η τοποθεσία ασυναγώνιστη, τα μοναστήρια ιδιαίτερα, η ατμόσφαιρα ιδανική και μέσα σε όλα, το ξενοδοχείο Divani Meteora Hotel έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την εξίσωση. Τριγυρίστε στην περιοχή, απολαύστε τη θέα προς και από τους βράχους των Μετεώρων, επισκεφτείτε την Καλαμπάκα και συνδυάστε τα με ένα πακέτο διαμονής που τα έχει όλα: νηστίσιμο μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο και μια άκρως εορταστική Κυριακή του Πάσχα με τσίπουρο, παραδοσιακά εδέσματα και ελληνική μουσική. Η ιδιαιτερότητα του μέρους, η υψηλή αισθητική των χώρων του ξενοδοχείου και οι γαστρονομικές προτάσεις, μάλλον θα σας προσφέρουν ένα Πάσχα που δύσκολα θα ξεχάσετε. (Διαμονή: 160€ το δίκλινο την ημέρα, Αναστάσιμο Δείπνο: 50€/άτομο και 25€ για παιδιά έως 12 ετών, Πασχαλινός Μπουφές: 50€/άτομο και 25€ για παιδιά έως 12 ετών. Δείτε αναλυτικά το πασχαλινό πακέτο εδώ). Info: Divani Meteora, Εθνική Οδός Τρικάλων-Καλαμπάκας, 2432 023330.

Πατροπαράδοτο Πάσχα στον Θεσσαλικό Κάμπο
Είναι γνωστό ότι ο Νομός της Λάρισας γιορτάζει κάθε χρόνο με λαμπρότητα τις πασχαλινές ημέρες και αξίζει να μπει στις επιλογές σας για ένα Πάσχα φουλ στις παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους στα αρχαία χρόνια και ζωντανεύουν κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Με τον Θεσσαλικό Κάμπο να μαγεύει τα βλέμματα και την ατμόσφαιρα των ημερών να είναι έντονη παντού, το Πάσχα εδώ μοιάζει μαγικό. Σε αυτή σας την απόδραση, το Divani Palace Larissa θα αποτελέσει το καταφύγιό σας, όπου και θα ξεκουραστείτε και θα αναζωογονηθείτε και θα γνωρίσετε τα πατροπαράδοτα έθιμα της περιοχής, απολαμβάνοντας παράλληλα μια αξέχαστη διαμονή και υπηρεσίες 5 αστέρων. Οι νοστιμιές δεν θα λείψουν από την απόδρασή σας, τόσο το Μεγάλο Σάββατο, όσο και την Κυριακή του Πάσχα, με το κέφι και την παράδοση να σας κρατούν καλή παρέα. (Διαμονή: 110€ το δίκλινο την ημέρα, Αναστάσιμο Δείπνο: 40€/άτομο & 20€ για παιδιά έως 12 ετών, Πασχαλινός Μπουφές: 50€/άτομο & 25€ για παιδιά έως 12 ετών. Δείτε αναλυτικά το πασχαλινό πακέτο εδώ). Info: Divani Palace  Larissa, Παπαναστασίου 19, Λάρισα, 2410 252791-5.