Divani Corfu Palace: Μαγικό Πάσχα στην πανέμορφη Κέρκυρα

divani-corfu-palace
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το κερκυραϊκό Πάσχα, το διασημότερο της Ελλάδας, αξίζει έστω και μία φορά να το βιώσετε, με τα ξεχωριστά πασχαλινά έθιμα που αναβιώνουν προσδίδοντας στην αρχοντική πόλη της Κέρκυρας μοναδικό χαρακτήρα.

Το Divani Corfu Palace, του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, σας προσκαλεί στην Κέρκυρα, για να ζήσετε το Πάσχα με λαμπρότητα και κατάνυξη. Τα πασχαλινά ήθη και έθιμα, η ομορφιά και τα ανοιξιάτικα αρώματα του νησιού των Φαιάκων, αλλά και οι γνώριμες παραδοσιακές γεύσεις της Λαμπρής συνδυάζονται ιδανικά με την ασύγκριτη Eλληνική φιλοξενία στο ξενοδοχείο Divani Corfu Palace.

Το πιο ξεχωριστό Πάσχα της Ελλάδας στο νησί των Φαιάκων
Η αρχοντική Κέρκυρα αποτελεί αγαπημένη επιλογή όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για τα ξεχωριστά έθιμα που αναβιώνουν κάθε χρόνο αυτή την εποχή, με αποκορύφωμα το περίφημο σπάσιμο των κανατιών με την πρώτη Ανάσταση του Μ. Σαββάτου.

Το Divani Corfu Palace αναδεικνύεται σε ιδανικό προορισμό, για να ζήσετε το πιο ξεχωριστό Πάσχα στο νησί των Φαιάκων, που σας επιφυλάσσει μια συναρπαστική εμπειρία, γιορτάζοντας όπως προστάζουν τα έθιμα στο κατανυκτικό κλίμα των ημερών. Το Μ. Σάββατο, δειπνήστε με το ειδικό εορταστικό μενού, ενώ ανήμερα το Πάσχα  γιορτάστε αυθεντικά με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, από τον εορταστικό μας μπουφέ και διασκεδάστε, με παραδοσιακούς  τοπικούς κερκυραϊκούς χορούς.

-Διαμονή: 180€ το δίκλινο την ημέρα
-Αναστάσιμο Δείπνο: 55€/άτομο & 26€ για παιδιά έως 12 ετών
-Πασχαλινό Brunch: 60€/άτομο & 30€ για παιδιά έως 12 ετών
-Δείτε αναλυτικά το πασχαλινό πακέτο, εδώ.

Απολαύστε μια εβδομάδα απόδρασης με τα μοναδικό πακέτο του Divani Corfu Palace. Πέρα από τη μεγαλοπρεπή διαμονή, ανακαλύψτε τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που προτείνουν οι σεφ των ξενοδοχείων για το Αναστάσιμο Δείπνο και το πασχαλινό γεύμα τιμώντας τις γαστρονομικές παραδόσεις των ημερών.