Πώς το Παρίσι, το Άμστερνταμ και τα ελληνικά νησιά ενώνουν δυνάμεις

assos-kefalonia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Με τη νέα συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψαν η Air France και η KLM με την ελληνική εταιρεία Sky Express, οι τρεις εταιρείες ενδυναμώνουν την εμπορική τους συνεργασία μεταξύ Παρισιού, Άμστερνταμ και των ελληνικών νησιών, μέσα από ένα συντονισμένο σύστημα πωλήσεων.

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Air France και η KLM με την ελληνική εταιρεία Sky Express, φέρνοντας πιο κοντά το Παρίσι, το Άμστερνταμ και τα ελληνικά νησιά στους ταξιδιώτες. Οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για ταξίδια μετ’ επιστροφής που συνδέουν το Παρίσι-Charles de Gaulle ή το Άμστερνταμ-Schiphol με 24 ελληνικούς προορισμούς οι οποίοι εξυπηρετούνται από την Sky Express μέσω της Αθήνας, στις ιστοσελίδες των εταιρειών airfrance.com, KLM.com και μέσα από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Air France, της KLM και της Sky Express.

Με τη νέα αυτή συμφωνία, οι πελάτες των εταιρειών Air France και KLM μπορούν να επωφεληθούν από 24 νέα δρομολόγια στην Ελλάδα αναχωρώντας από το Παρίσι-Charles de Gaulle και το Άμστερνταμ-Schiphol και συνεχίζοντας το ταξίδι μέσω Αθήνας προς Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο και Ζάκυνθο. Μέσα από αυτή την συνεργασία, στους επιβάτες των εταιρειών Air France, KLM και Sky Express που έχουν σύνδεση στην Αθήνα, προσφέρεται επίσης μεταφορά των αποσκευών τους στον τελικό προορισμό τους. 

Επίσης, όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν πρόσβαση στο Sky Express lounge στο αεροδρόμιο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του connection των πτήσεων τους.

Η Air France προσφέρει 39 πτήσεις την εβδομάδα προς την Αθήνα με Airbus A319 και αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle, ενώ η KLM προσφέρει 14 πτήσεις την εβδομάδα με αναχώρηση από το Άμστερνταμ-Schiphol με Boeing 737. Οι 24 προορισμοί που προσφέρει η Sky Express εξυπηρετούνται αντίστοιχα με 377 πτήσεις την εβδομάδα που εκτελούνται από την Αθήνα με ATR42 και χωρητικότητα 48 θέσεων, και με ATR72 με χωρητικότητα 70 θέσεων:

Αστυπάλαια: 8 πτήσεις την εβδομάδα
Αλεξανδρούπολη: 14 πτήσεις την εβδομάδα
Κεφαλονιάς: 14 πτήσεις την εβδομάδα
Χίος: 19 πτήσεις την εβδομάδα
Κέρκυρα: 18 πτήσεις την εβδομάδα
Κύθηρα: 7 πτήσεις την εβδομάδα
Ηράκλειο: 21 πτήσεις την εβδομάδα
Ικαρία: 7 πτήσεις την εβδομάδα
Ιωάννινα: 7 πτήσεις την εβδομάδα
Κάλυμνος: 6 πτήσεις την εβδομάδα
Κάρπαθος: 7 πτήσεις την εβδομάδα
Κως: 16 πτήσεις την εβδομάδα
Χανιά: 21 πτήσεις την εβδομάδα
Λήμνος: 10 πτήσεις την εβδομάδα
Μήλος-Πλάκα: 14 πτήσεις την εβδομάδα
Μύκονος: 14 πτήσεις την εβδομάδα
Μυτιλήνη: 16 πτήσεις την εβδομάδα
Νάξος: 22 πτήσεις την εβδομάδα
Πάρος: 15 πτήσεις την εβδομάδα
Σάμος: 14 πτήσεις την εβδομάδα
Σαντορίνη: 70 πτήσεις την εβδομάδα
Σκιάθος: 10 πτήσεις την εβδομάδα
Σύρος: 6 πτήσεις την εβδομάδα
Ζάκυνθος: 21 πτήσεις την εβδομάδα