Έρχεται «παραμυθένια» πεζοπορία στο Μαίναλο και το Αρκουδόρεμα

arkoudorema
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Σε ένα τοπίο βγαλμένο από παραμύθι θα πραγματοποιηθεί η επόμενη πεζοπορία των Active Sundays στις 5 Μαΐου, γι’ αυτό οι ρομαντικοί εκεί έξω… ετοιμαστείτε!

Τεράστια έλατα και πλατάνια, ποταμάκια, βραχώδεις σχηματισμοί, υπέροχα καταρρακτάκια, πλούσια πυκνή βλάστηση, βράχια καλυμμένα από βρύα, ζούγκλα… Όλα αυτά βρίσκονται στην πλευρά του Μαινάλου πέρα από το MenalonTrail, στο Αρκουδόρεμα, που είναι το highlight της επόμενης μας περιπέτειας των Active Sundays.

Μια πεζοπορία σ' ένα μοναδικό συνδυασμό εναλλαγών τοπίου: με πυκνόφυτες από έλατα και πεύκα πλαγιές, μια ανοικτή αρχαία σπηλιά με καταπληκτική πανοραμική θέα μέχρι τον Ταϋγετο, και πράσινο παντού. Το όλο σκηνικό συμπληρώνουν δύο καταπράσινες ρέματιες κι ο ποταμός Ελισσώνας το ένα καλύτερο από το άλλο, πολλά τρεχούμενα νερά, και φυσικά, γραφικά ιστορικά χωριά, όλα να χαρίζουν εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς.

Μέσα σ΄αυτά, το Λυκόρεμα με τα σημεία περάσματος κατάβασης με scrambling σε μερικά σημεία και το Αρκουδόρεμα, που θυμίζει παραμυθένιο τοπίο με βράχια καλυμμένα από χαλιά από βρύα, άπειρα αγριολούλουδα, μικρά καταρρακτάκια, τρεχούμενα νερά, πυκνά έλατα, υπόσχονται να σας μαγέψουν.

To κόστος της περιπέτειας είναι 25 ευρώ + 1,62 fee και πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 28/4. Η περιπέτεια είναι κατάλληλη για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση.

Info
ActiveHike Αρκουδόρεμα
στις 5/5