Οι πασχαλινές προσφορές πολυτελών ξενοδοχείων της Αθήνας

the-margi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το Πάσχα στην πόλη «φοριέται» πολύ και όποιος θέλει να το περάσει με πολυτέλεια, σε grande καταστάσεις, ιδού οι επιλογές του.

The Margi Hotel, Βουλιαγμένη
Σε ειδυλλιακό περιβάλλον με αίσθηση διακοπών και με κατανυκτική ατμόσφαιρα του Επιταφίου και της Ανάστασης, το The Margi Hotel είναι σίγουρα ένας παράδεισος ηρεμίας, τόσο κοντά και τόσο μακριά στην πόλη. Η φάρμα The Margi υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία πάντα βασισμένη στην παράδοση, ενώ η πασχαλινή προσφορά περιλαμβάνει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε δωμάτιο της επιλογής σας (Superior ή Executive) σε προνομιακή τιμή από 485€ σε superior δωμάτιο και από 545€ σε executive δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης πασχαλινή λαμπάδα και παραδοσιακά κόκκινα αυγά, επιλογή ανάμεσα σε δείπνο το βράδυ της Ανάστασης ή μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα την Κυριακή του Πάσχα, δίπλα στην πισίνα, αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ στο χώρο του εστιατορίου, early check in κατόπιν διαθεσιμότητας/Late check out έως τις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας. Info: Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929128.

Hilton Αθηνών
Το εμβληματικό ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας είναι μια από τις επιλογές σας για πολυτελές Πάσχα στην Αθήνα, για εσάς, για τη φιλοξενία συγγενών και φίλων που έρχονται από μακριά. Αυτές τις ημέρες, διαθέτει μια εκπληκτική προσφορά διαμονής με πρωινό 179 ευρώ το δίκλινο και 129 ευρώ το δεύτερο δίκλινο δωμάτιο για τα παιδιά. Εκτός της διαμονής, σας περιμένουν παραδοσιακές γευστικές απολαύσεις στο εστιατόριο Βυζαντινό τόσο τη Μεγάλη Παρασκευή με νηστίσιμα πιάτα, όσο και το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, σε μια γιορτή για όλη την οικογένεια. Info: Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, 210 7281000.

Life Gallery athens, Εκάλη
Γιορτάστε τη Λαμπρή στα βόρεια προάστια της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από το «κλεινόν άστυ», απολαμβάνοντας τη γεμάτη χρώματα, ανθισμένη ανοιξιάτικη φύση που αγκαλιάζει το Life Gallery athens. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια με το στιλ και τη ζεστή φιλοξενία με τη διακριτικότητα, το Life Gallery athens υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε αυτή την τόσο ξεχωριστή περίοδο σε προσφορά από 116 ευρώ ανά διανυκτέρευση με πρωινό. Παραδοσιακά νηστίσιμα πιάτα αλλά και ένα μοναδικό αναστάσιμο δείπνο σας περιμένουν στο εστιατόριο Kool Life. (Διαβάστε την εμπειρία μας στο Kool Life). Info: Λεωφ. Θησέως 103, Εκάλη, 211 1067400.

Divani Caravel, Αθήνα
Το Divani Caravel, μέλος των Leading Hotels of the World, σας περιμένει στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα ζήσετε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό κατάνυξης, ανοιξιάτικης φύσης και κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας. Εκεί θα απολαύσετε τα πλούσια εορταστικά γεύματα, συμπεριλαμβανομένου του αναστάσιμου δείπνου το Μεγάλο Σάββατο και του πολυτελούς brunch της Κυριακής του Πάσχα με σπιτικές γεύσεις και παραδοσιακά γλυκά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι αν θέλετε να χαλαρώσετε, το Peak Spa του ξενοδοχείου σας περιμένει, μόνους ή με… ολόκληρη την οικογένεια. Η προσφορά διαμονής γι’ αυτές τις ημέρες είναι 180 ευρώ το δίκλινοInfo: Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000.

Divani Apollon Palace & Thalasso, Βουλιαγμένη
Κι αν θέλετε στην πασχαλινή αυτή εξίσωση στην πόλη να προσθέσετε και λίγη θάλασσα, η Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελούν την ιδανική επιλογή. Στο Divani Apollon Palace & Thalasso θα βρείτε την όαση που ψάχνετε μέσα στην πόλη και θα περάσετε τις πασχαλινές ημέρες με άνεση και πολυτέλεια, διατηρώντας πάντα την παράδοση. Κι εδώ δεν λείπουν τα παραδοσιακά ακούσματα και οι πασχαλινές γεύσεις, σύμφωνα με τα έθιμα των ημερών, όλα κάτω από το Απολλώνιο Φως και με φόντο τη θάλασσα. Για έξτρα χαλάρωση, στο σπα του ξενοδοχείου σας περιμένουν περισσότερες από 100 θεραπείες προσώπου και σώματος, είτε για εσάς τους ίδους, είτε για να κάνετε ένα πολύ όμορφο και χρήσιμο δώρο σε κάποιον αγαπημένο σας, ενώ η διαμονή ανέρχεται στα 210 ευρώ το δίκλινο την ημέρα. Info: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100.