Ποιες είναι οι χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες;

gunaikes-kosmos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αν και η ομορφιά είναι υποκειμενική, το UCityGuides.com αποπειράθηκε να την κάνει πιο συγκεκριμένη και να ξεχωρίσει τις χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

Στον πλανήτη υπάρχουν 195 χώρες. Κάποιες πιο «πράσινες» από άλλες, ορισμένες πιο εύρωστες, άλλες πιο φιλόξενες, άλλες πιο επικίνδυνες… Κάθε χώρα έχει τις δικές της στατιστικές. Οι παρακάτω χώρες, όμως, ξεχώρισαν ως οι χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες, σύμφωνα με την κατάταξη του ταξιδιωτικού ιστοτόπου ucityguides.com. Κι όσο κι αν η εσωτερική ομορφιά είναι πιο σημαντική, δεν μπορεί εύκολα να τη μετρήσει κάποιος, τουλάχιστον όχι με μια ματιά. Γι’ αυτό ας δούμε αυτό που γίνεται εύκολα φανερό: την εξωτερική ομορφιά των γυναικών και πού πρέπει να ταξιδέψετε για να βρείτε τις πιο όμορφες του γυναικείου φύλου, αν αυτός είναι ο στόχος σας.

1. Βραζιλία
2. Ρωσία
3. Σλοβακία
4. Ελβετία
5. Βενεζουέλα
6. Κολομβία
7. Ουκρανία
8. Λίβανος
9. Ανγκόλα
10. Ηνωμένες Πολιτείες

Σύμφωνα με το easemytrip.com από την άλλη, στην 1η θέση βρίσκεται η Τουρκία, με τη Βραζιλία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρωσία να ακολουθούν, ενώ η Ινδία, η Αργεντινή, η Βουλγαρία, οι ΗΠΑ, η Κολομβία, τη Σουηδία, το Πακιστάν, η Δανία, οι Φιλιππίνες είναι επίσης μέσα στη λίστα.