Η Πάρος… αναβαθμίζεται από τον Ιούνιο με το Summer Senses

summer-senses
ΤΡΙΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση για το 2019 στην Πάρο ξεκινά τη λειτουργία της τον Ιούνιο και το όνομα αυτής… Summer Senses, με στόχο να «ακουμπήσει» σε όλες μας τις αισθήσεις.

Από τον φετινό Ιούνιο, η διαμονή στην Πάρο διευρύνεται, με μια ακόμη επιλογή ενός ξενοδοχείου που θα αποτελέσει leading hotel στο νησί, προσφέροντας ξεχωριστή διαμονή και υπηρεσίες και αλλάζοντας τα δεδομένα.

Το Summer Senses βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής του και αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στο νησί, ανακατασκευής κόστους 15 εκατομμυρίων, με δυναμική 100 δωματίων σε μια έκταση 27.000 τετραγωνικών μέτρων.

Βρίσκεται στην περιοχή της Μάρπησσας και είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πάρο, με 45 δωμάτια και 55 πολυτελείς σουίτες, σε κτηριακές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, δύο bar, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, τρεις πισίνες συνολικής έκτασης 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων, αλλά και ιδιωτικές πισίνες για επιλεγμένες σουίτες.

Ταυτόχρονα, η ονομασία του δεν είναι τυχαία, αφού στόχος του είναι να προκαλέσει όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών του, με τις γεύσεις του, τα αρώματά του, τους χαλαρωτικούς ήχους που θα αναδύονται από ηχεία στους βασικούς χώρους, το σπα και φυσικά την υπέροχη θέα και ατμόσφαιρά του. 

Για τους λάτρεις της γεύσης, να σας πούμε ότι στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης το ξενοδοχείο προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra, του Ομίλου Τραστέλη, φέρνοντας στην Πάρο τη Galazia Hytra, όπου ετοιμάζονται πιάτα με βάση την αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης. Η σύγχρονη απόδοση παραδοσιακών συνταγών μεταφέρονται αυτούσιες στο Summer Senses με τη ζεστή φιλοξενία και ατμόσφαιρα να αποτελεί κοινό παρονομαστή για εστιατόριο και ξενοδοχείο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών.

Τη διαχείριση του Summer Senses έχει αναλάβει η HIP.Hospitality, που διαθέτει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ο κύριος Πάνος Πανταζόπουλος, Διευθύνοντας Σύμβουλος της HIP.Hospitality, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το συγκεκριμένο project, καθώς το Summer Senses έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του τουρισμού στην Πάρο. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που στόχο έχει την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το νησί και την ανάδειξη της έννοιας της ελληνικής φιλοξενίας στο σύνολό της».

Info
https://www.summersenses.gr/