Στο GAFFL θα βρείτε τον συνταξιδιώτη που ψάχνατε για το επόμενό σας ταξίδι

taksidi-suntaksidiotes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μήπως οι φίλοι σας είναι πολυάσχολοι ή δεν ενδιαφέρονται να ταξιδεύουν όπως εσείς; Θέλετε να γυρίσετε όλο τον κόσμο αλλά δεν βρίσκετε κανέναν να σας ακολουθήσει; Γεννήθηκε το site που σας δίνει τη λύση και είναι το GAFFL.

Το solo traveling έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο και απενοχοποιημένο τα τελευταία χρόνια, αλλά ταυτόχρονα είναι ακριβό και αρκετά μοναχικό "σπορ". Ειδικά όταν προκύπτει όχι από βούληση, αλλά από ανάγκη, τα πράγματα δυσκολεύουν και η αλήθεια είναι ότι λίγη παρέα ενώ αντικρίζετε το Σινικό Τείχος ή άλλο ένα άτομο να μοιραστείτε τα έξοδα του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σε μια ξένη χώρα, δεν θα ήταν και άσχημα.

Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει το GAFFL (αρχικά του Get A Friend for Life), ένα site με στόχο να ενώσει ανθρώπους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στον ίδιο προορισμό, έτσι ώστε να κάνουν παρέα, να μοιραστούν τα έξοδα και να εξερευνήσουν μαζί τον κόσμο.

Το site αυτό ξεκίνησε από τον Akib Amin, ο οποίος ως φοιτητής δεν είχε λεφτά, αλλά ήθελε να ταξιδέψει στον κόσμο και να κάνει τα ταξίδια του πιο «ανεκτά» για την τσέπη του. Το GAFFL μάλιστα δίνει και τη δυνατότητα να μοιράσουν τα έξοδα οι χρήστες πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το ταξίδι τους κι έτσι να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα.

Το site αυτή τη στιγμή έχει χρήστες από 156 χώρες, οι οποίοι έχουν περάσει τα βήματα επιβεβαίωσης, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ταξιδιωτών, και μέσω αυτού μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό, να ξεκινήσετε ταξίδια, να ψάξετε ταξίδια, να προσκαλέσετε χρήστες να σας ακολουθήσουν κ.ο.κ. Υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο της τάξης των 7 δολαρίων για 30 ημέρες αν κάποιος πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι με άλλον χρήστη και θέλει να κάνει απεριόριστα connection. Όπως εξηγεί ο Amin, δεν πρόκειται για συνδρομή και αν κάποιος ταξιδεύει για μεγαλύτερο διάστημα, μπορεί να πάρει το πακέτο που ξεκινά από 20 δολάρια για 6 μήνες και 30 δολάρια για 1 χρόνο.

Info
https://www.gogaffl.com/