Αποδράστε στις δρακόλιμνες της Ελλάδας

balia-kalnta
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2019

Η καταλληλότερη εποχή για να ζήσουμε τις απέραντες κορυφογραμμές καταπράσινες και να απολαύσουμε τις αλπικές (δρακό)λιμνες είναι εδώ και οι Active Sundays σας δίνουν… τρεις επιλογές.

Δρακόλιμνη Τύμφης, εντυπωσιακές λίμνες Φλέγγας στη Βάλια Κάλντα ή μήπως παραμυθένια Δρακόλιμνη της Βερλίγκας; Κάντε την επιλογή σας και επισκεφτείτε τις παραπάνω Δρακόλιμνες μαζί με τους Active Sundays φέτος το καλοκαίρι.

Η πρώτη στη σειρά των πεζοποριών σε δρακόλιμνη θα πραγματοποιηθεί στην Ήπειρο, στη μαγευτική Δρακόλιμνη της Τύμφης σ' ένα άκρως επιβλητικό τοπίο θα σας ανεβάσει στα 2.050 μέτρα για να την απολαύσετε στα καλύτερα της, στις 1-2/6 (κόστος 115 ευρώ+3,87 fee). Ακολουθεί η ονειρική Βάλια Κάλντα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (15-17 Ιουνίου, κόστος 150 ευρώ+4,74 fee) με τις εντυπωσιακές αλπικές λίμνες Φλέγγας, τα καταπράσινα αλπικά λιβάδια τις πυκνόφυτες πλαγιές, τα γάργαρα νερά του Αώου, του Αρκουδορέματος και την πανέμορφη Βωβούσα και τέλος σειρά έχει η θέα της παραμυθένιας Δρακόλιμνης της Βερλίγκας που κόβει την ανάσα στις 13-14/7 (κόστος 130 ευρώ+4,24 fee).

Η μαγευτική δρακόλιμνη της Τύμφης 

Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη τοποθεσία (ή και τις τρεις) και ξεκινήστε το καλοκαίρι σας με περιπέτεια και δράση, μπαίνοντας σε μια ομάδα όπως οι Active Sundays που… δεν θα σας αφήσει σε ησυχία.

Info
www.activesundays.com