Το 4ο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am ετοιμάζεται στην Costa Navarino

messinia-proam
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Λάτρεις του γκολφ από όλο τον κόσμο, παίρνουν θέση για το επόμενο τουρνουά γκολφ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 4η φορά στην Costa Navarino, το 2020.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής του 3ου Messinia ProAm, με συμμετοχές μεταξύ άλλων, του αμερικανού ηθοποιού Bill Murray, του πρώην διεθνή παίκτη του ράγκμπι Mike Tindall, καθώς και του πρώην αθλητή του μπάσκετ Joe Arlauckas, το 4o Messinia ProAm ετοιμάζεται τον Φεβρουάριο του 2020 να φιλοξενήσει ξανά τους φίλους του αθλήματος, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, εντός και εκτός γηπέδων. 

Από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2020, με συμμετοχές από λάτρεις του γκολφ από όλο τον κόσμο, το 4ο Messinia Pro-Am θα φιλοξενήσει 50 ομάδες αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και 3 ερασιτέχνες γκολφέρ στα βραβευμένα γήπεδα 18 οπών της Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course. 

Η δράση θα ξεκινά κάθε μέρα στα δυο γήπεδα με φόντο τα αιωνόβια ελαιόδεντρα και την πλούσια μεσσηνιακή βλάστηση, σε συνδυασμό με τη θέα στο Ιόνιο πέλαγος και τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, κι έπειτα θα συνεχίζεται εκτός των γηπέδων με θεματικές βραδιές, εκδηλώσεις και βραβεύσεις για τις καλύτερες ομαδικές και τις ατομικές επιδόσεις.

Οι εγγραφές για το 4o Messinia ProAm και τα πακέτα διαμονής στο The Westin Resort, Costa Navarino θα ανακοινωθούν άμεσα. Στο μεταξύ, δείτε το βίντεο του 3ου Messinia ProAm εδώ.  

Το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά είναι για τέταρτη χρονιά η AEGEAN, μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance, ενώ επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia ProAm, είναι η Erasmus, συμβάλλοντας στην άρτια εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών. 

Info
www.messiniaproam.costanavarino.com