Η Μύκονος εγκαινιάζει νέο χώρο Τέχνης στο Aphrodite Beach Resort

restart-venus
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η νέα, εντυπωσιακή γκαλερί Venus Gallery εγκαινιάστηκε στο νησί των ανέμων μέσω της πλατφόρμας πολιτιστικών δράσεων Restart Contemporary Art Platform, στο ξενοδοχείο Aphrodite Beach Resort, προσελκύοντας λάτρεις της Τέχνης και ενισχύοντας τον πολιτισμό του δημοφιλούς κυκλαδίτικου νησιού.

Στην παραλία του Καλαφάτη στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Aphrodite Beach Resort, η πλατφόρμα πολιτιστικών δράσεων Restart Contemporary Art Platform δημιούργησε την εντυπωσιακή γκαλερί Venus Gallery, έναν χώρο Τέχνης που θα φιλοξενήσει 4 εικαστικές εκθέσεις μέσα στη θερινή σαιζόν υπό τη γενική επιμέλεια της Restart.

Το καινούργιο επιχειρηματικό εγχείρημα του ξενοδοχείου Aphrodite Beach Resort στηρίζεται στην αναβάθμιση της παρεχόμενης τουριστικής υπηρεσίας στο νησί της Μυκόνου μέσα από την αξιοποίηση πολιτιστικών δράσεων υψηλού επιπέδου. Με ενθουσιασμό, οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της Venus Gallery στις 24/5 και ήρθαν σε επαφή με το εγχώριο εικαστικό δυναμικό μέσα από μια ομαδική έκθεση 28 καλλιτεχνών.

Ο Πολιτιστικός Τουρισμός, η σύγχρονη αυτή τάση στο ξενοδοχειακό management, κάνει την εμφάνιση του και στο δημοφιλές νησί των ανέμων καθώς η Restart, o επίσημα αναγνωρισμένος φορέας παραγωγής πολιτιστικών θεαμάτων που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο κλάδο, μας υπόσχεται ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα δράσεων για το  Aphrodite Beach Resort.

Η πρώτη έκθεση που παρουσιάστηκε, είναι σε concept και διοργάνωση του Δημήτρη Λαζάρου και έχει τίτλο “Winds of Art”, με τη συμμετοχή των εικαστικών SPENT1 (Κοτζαμπάσης Κωνσταντίνος), Zaxaroula Bongard, Άλεξ Αλεξίου, Ρούλα Βασιλάκη, Κατερίνα Γιαζιτζόγλου, Αναστασία Γκινάκη, Ελισάβετ Διονυσοπούλου, Σοφία Ελλένα, Αγγέλα Ευθυμιάδη, Γιώργος Ζερβάκης, Γιάννης Κορνήλιος, Μίνα Κουζούνη, Μαρίνα Κουτσοσπύρου, Άννα Κυριαζή, Ελένη Κύρου Τσακάλου, Μαρία Μηλιώνη, Βενετία Μολίν, Χριστίνα Μυτιληναίου Ιακωβίδου, Μαρία Ντάρλα, Χάρης Παμφίλης, Φωτεινή Παππά, Εύα Παρσωτάκη, Βασίλης Πάτας, Ειρήνη Πετρoπούλου, Λίνα Ρωμανού, Χαρά Σιδέρη, Ειρήνη Τζιόλα, Άννα Τσανάκα.

Αρκετοί από τους καλλιτέχνες παραβρέθηκαν στη νησί ως καλεσμένοι του ξενοδοχείου προκειμένου δώσουν το «παρών» στα εγκαίνια και να παραθέσουν ξεναγήσεις για το έργο τους στους διεθνείς επισκέπτες της έκθεσης.

Η Restart, ο μόνος κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, συνεχίζει να προβάλλει τις δουλειές των ελλήνων καλλιτεχνών αξιοποιώντας τα πολυτελή καταλύματα των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών, αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο Πολιτιστικής διαχείρισης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ.

Info
http://restartplatform.com/
http://aphrodite-mykonos.com/
https://www.facebook.com/restartcontemporary/