Το τριήμερο προβλέπεται ονειρεμένο στην Costa Navarino

costa-navarino
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Απολαύστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που πλησιάζει μέσα από την εμπειρία διακοπών που ετοιμάζει το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino, στην ονειρεμένη Μεσσηνία.

Το απόλυτο καλοκαιρινό τριήμερο πλησιάζει και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση, στο ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort. Μια εμπειρία διακοπών, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία The Dunes Beach ή να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από το εστιατόριο Barbouni. Ένα τριήμερο με ιδιαίτερες προτάσεις τοπικής και διεθνούς κουζίνας, αλλά και με ανανέωση στο στο πολυβραβευμένο Anazoe Spa με signature ελαιοθεραπείες®.

Το Barbouni Restaurant με φόντο τη θάλασσα

Στην όμορφη αυτή γωνιά της Μεσσηνίας, σας περιμένει το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, η αμμώδης παραλία, οι φυσικές ομορφιές, τα δεκάδες αθλήματα στη φύση και τη θάλασσα, αλλά και το πλήρως ανανεωμένο με τρεις νέες νεροτσουλήθρες υδάτινο πάρκο, είναι έτοιμα να κάνουν τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού ακόμα πιο λαμπερές. Η ψυχαγωγία συνεχίζεται στο ανανεωμένο αμερικανικό Diner, με μπόουλινγκ, θρεπτικά γεύματα και smoothies.

Το υδάτινο πάρκο για τρελές βουτιές για μικρούς και μεγάλους

Ειδικά για το τριήμερο του Aγίου Πνεύματος 14-17 Ιουνίου οι διακοπές στο The Romanos, a Luxury Collection Resort αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν διαμονή για τα παιδιά, ένα δείπνο για δύο ενήλικες και έως δύο παιδιά στο εστιατόριο Morias, πρόσβαση στο Romanos Health Club με εσωτερική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ομαδικά τμήματα Pilates, Yoga, aquarobics, stretching.

Καλό τριήμερο!

Info
The Romanos, a Luxury Collection Resort
27230-97000