Το 7ο Mediterranean Yacht Show βρίσκεται ήδη στα σκαριά

mediterranean-yacht-show
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Aνακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, για το 2020.

Επιστροφή στο λιμάνι του Ναυπλίου θα πραγματοποιήσει από τις 2 έως τις 6 Μαΐου 2020 το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ατζέντα του yachting, χάρη στον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σκαφών, στο εξαίρετο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και στην ειδυλλιακή τοποθεσία που το φιλοξενεί.

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, το διεθνές κοινό charter brokers έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσει τα πληρώματά τους και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Στη φετινή έκθεση που διήρκεσε 5 ημέρες από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, καταγράφηκαν 102 εγγεγραμμένα επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ. ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου.

Η συμβολή του MEDYS στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο είναι αναμφισβήτητη, προσελκύοντας κάθε χρόνο αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου. Η έκθεση φέρνει κοντά central agents, brokers και εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το yachting, βάζοντας στο παγκόσμιο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό.

Οι προσδοκίες για τo 7ο ΜEDYS είναι αντίστοιχα υψηλές, με έναν μεγάλο αριθμό σκαφών να παρατάσσονται στο λιμάνι του Ναυπλίου και πλήθος charter brokers να φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

To Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. Δεδομένων των αυξημένων και πολύπλοκων αναγκών υλοποίησης της διοργάνωσης, η επιτυχής έκβαση του show δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την άμεση και συνεχή υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων. Ο θεσμός του ΜEDYS έχει και τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.