Ο Όμιλος Διβάνη διακρίθηκε στα 26α World Travel Awards

divani-caravel
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Με δύο κορυφαίες διακρίσεις σφράγισε την παρουσία του ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στην τελετή απονομής των World Travel Awards που πραγματοποιήθηκε στη νήσο Μαδέιρα Πορτογαλίας.

Με την αρχή να γίνεται το 1958 από τον Αριστοτέλη Διβάνη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παραμένει ένας από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς Ομίλους στην Ελλάδα, που πρόσφατα βραβεύτηκε και στα World Travel Awards, γνωστά και ως τα Όσκαρ του τουρισμού. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με τον τίτλο Greece’s Leading Hotel Group 2019 ως Κορυφαίος Όμιλος Ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ενώ το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Divani Caravel απέσπασε το βραβείο Greece’s Leading City Hotel 2019.

Η απονομή του τίτλου Greece’s Leading Hotel Group 2019, όχι μόνο αποτελεί τιμή για τον Όμιλο αλλά επιβεβαιώνει την πρωταγωνιστική του θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο με τις καινοτόμες και δημιουργικές επιχειρηματικές και επενδυτικές του πρωτοβουλίες να συνεχίζουν να επηρεάζουν τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.

Το Ξενοδοχείο Divani Caravel, μέλος των Leading Hotels of the World, αποτελεί ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας. Με μια σειρά ριζικών ανακαινίσεων, καινούργιων χώρων και  νέων προτάσεων, το Divani Caravel αναδεικνύει την αφοσίωσή του στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας. Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας μας ξανασυστήνεται δυναμικά, με μοντέρνο design και νέες ευκαιρίες για εμπειρίες, με θέα στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης (Ακρόπολη, Σαρωνικός, Λυκαβηττός). Ο δυναμικός επανασχεδιασμός «μεταμόρφωσε» όλους τους χώρους του ξενοδοχείου: από την υποδοχή και τους συνεδριακούς χώρους, μέχρι τα δωμάτια, τις σουίτες και τα σημεία συνάντησης και  εστίασης. Το νέο Divani Caravel διαθέτει πλέον και πρωτοποριακές προτάσεις, όπως το καινούργιο JuJu Bar & Restaurant με κινηματογραφική ατμόσφαιρα και γευστικές προκλήσεις.

GEORGE FAKAROS™ "UNIQUE IMAGING

Ο τίτλος Greece’s Leading City Hotel 2019 επιβραβεύει την καίρια θέση και σημασία του Divani Caravel ως ξενοδοχείο-ορόσημο στο κέντρο της Αθήνας καθώς και αγαπημένου προορισμού για ηγέτες διεθνούς βεληνεκούς καθώς και για εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους χώρους παγκοσμίως. H πισίνα στο Roof Garden του ξενοδοχείου με ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού, το spa, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και τα τρία μοναδικά εστιατόρια με εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, αναδεικνύουν το Divani Caravel, ως την ιδανική επιλογή για μια εμπειρία διαμονής υψηλών προδιαγραφών.

Στην μακρόχρονη πορεία του, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει τιμηθεί από τους κυρίαρχους φορείς και θεσμούς του κλάδου σε όλο τον κόσμο για το άριστο επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει. Αυτές οι διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή του στα υψηλά πρότυπα που θέτει και στο κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά και στην αφοσίωση των εργαζομένων του για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας διαμονής στους επισκέπτες του.