Τέσσερα εντυπωσιακά Airbnb luxe σε όλο τον κόσμο

elalma
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ανακαλύπτουμε επιλογές πέντε αστέρων του Airbnb luxe σε διάφορα σημεία του πλανήτη για όσους αναζητούν την πολυτέλεια στη διαμονή τους.

El Alma, σύγχρονη βίλα πάνω από τον ωκεανό, Κόστα Ρίκα
Μια βίλα για την απόλυτη χαλάρωση στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Κόστα Ρίκα, η El Alma αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα πάνω από τη ζούγκλα και τον ωκεανό. Στο τοπίο θα δείτε πεταλούδες, πιθήκους, ιγκουάνα και πολλή φύση, ενώ μπορείτε να κάνετε μπάνιο είτε στην πισίνα, είτε σε κοντινές απομονωμένες παραλίες, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και κανό. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει 6 επισκέπτες στα 3 υπνοδωμάτιά της, αν και το πιθανότερο είναι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας να το περνάτε στην πισίνα υπερχείλισης και στα sunbeds που βρίσκονται στην τεράστια βεράντα του.

Ρουστίκ βίλα στους λόφους Chianti, Τοσκάνη
Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο αγρόκτημα κοντά στο Monterspertoli, το οποίο φημίζεται για το φεστιβάλ κρασιού του και συγκεντρώνει πολλούς οινόφιλους. Οι πλούσιοι κήποι της και η πισίνα της βίλας θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ η ρουστίκ διακόσμηση με τις οροφές με δοκάρια, τα τούβλα και τις καμάρες θα σας κάνει να νιώσετε την αυθεντική ατμόσφαιρα της περιοχής. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα στη φωτεινή κουζίνα και τέλος να δοκιμάσετε ιππασία, τένις ή γκολφ στην περιοχή. Η βίλα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 επισκέπτες, χωρίς κίνδυνο να... περιμένουν στην ουρά για τουαλέτα, αφού τα μπάνια είναι 6.

Le Ti, κλασικό σαλέ με ξύλο και πέτρα, Σουηδικές Άλπεις
Μερικά μόλις λεπτά από το κέντρο του χωριού Verbier, στο Chemin de Clambin, το Le Ti αποτελεί κλασικό παράδειγμα ενός πολυτελούς, παραδοσιακού αλπικού σπιτιού σε μια από τις πιο exclusive περιοχές των σουηδικών Άλπεων. Σε πολύ κοντινή απόσταση από τους σταθμούς τελεφερίκ Médran και Savoleyres, το Le Ti διαθέτει εξωτερικό υδρομασάζ για να χαλαρώνετε στη φύση με θέα, όπως επίσης και μπάρμπεκιου αλλά και εξωτερικό τζάκι. Η διακόσμησή του χαρακτηρίζεται από αυθεντικό ξύλο, πολυτελή υφάσματα και διαλεγμένες αντίκες, ενώ διαθέτει 3 δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα.

Pangi Gita, παραδοσιακή βίλα στο Canggu, Μπαλί
Η ονομασία της σημαίνει «τραγουδώντας τον ποταμό Pangi» και αποτελεί μια απομονωμένη βίλα με παραδοσιακή διακόσμηση, στους τόνους του άσπρου, που ξεκουράζει τους επισκέπτες της με την πρώτη ματιά. Με κήπους και κιόσκια που συνδέονται με πέτρινα μονοπατάκια, με βιβλιοθήκη, πινγκ πονγκ, πισίνα και ένα τροπικό δάσος να εκτείνεται μπροστά της, σίγουρα η βίλα αυτή στην Ινδονησία εγγυάται ονειρεμένη διαμονή. Κι αν ασχολείστε με το σερφ, στην παραλία Pererenan περίπου στο 1,5 χιλιόμετρο μακριά, σας περιμένουν ελίτ σέρφερ να δαμάσετε μαζί τους τα κύματα.