Οι δέκα πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης σύμφωνα με τη Ryanair

thalassa-spor-paralia-kalokairi
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Κάθε καλοκαίρι, οι λίστες με τις πιο όμορφες, δροσερές και εντυπωσιακές παραλίες του πλανήτη δίνουν και παίρνουν. Σε αυτές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, προσθέστε μια ακόμη, της Ryanair, η οποία περιλαμβάνει και μια ελληνική.

Από την Μαγιόρκα μέχρι την Λιθουανία και από την Γαλλία μέχρι την Κρήτη, οι ευρωπαϊκές πανέμορφες παραλίες συγκλονίζουν τουρίστες και ντόπιους.  Η λίστα που έδωσε η Ryanair στη δημοσιότητα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, περιλαμβάνουν τις εξής:

Καλό ντε Μόρο, Μαγιόρκα

Πράια ντα Κόβα Ρεντόντα, Αλγκαρβε

Παραλία Μοντέλο, Σικελία

Πλάγια σα Θαλέτα, Ίμπιζα

Παραλία Ρόδας, Βίγκο

Παλάνγκα, Λιθουανία

Γκράντε Πλαζ, Μπιαρίτζ

Μπάλος, Κρήτη

Πεσκολούζε, Ιταλία

Παραλία Μασπαλόμας, Γκραν Κανάρια

Η ελληνική παρουσία στη λίστα δεν είναι άλλη από τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου στο βορειοδυτικότερο σημείο στην Κρήτη, στο ακρωτήρι Γραμβούσα του νομού Χανίων, η οποία είναι και από τις πιο φωτογραφημένες τις Κρήτης.

Το δημοσίευμα, συγκεκριμένα, αναφέρεται στον Μπάλο ως μια πανέμορφη παραλία με ροζ άμμο και τιρκουάζ φυσικές πισίνες, ενώ αναφέρει ότι για καλύτερη θέα της λιμνοθάλασσας, αξίζει να κάνει κάποιος μίνι κρουαζιέρα στο κοντινό λιμάνι του Κίσσαμου.

Να συμπληρώσουμε ότι ο Μπάλος είναι η απόλυτη τροπική παραλία που αν δεν την δείτε από κοντά, δεν μπορείτε να συλλάβετε την ομορφιά της. Μπορείτε να φτάσετε εκεί οδικώς μέχρι ενός σημείου, περνώντας από αρκετά άσχημο χωματόδρομο, κι έπειτα περπατώντας ή με καραβάκι.

Πρόκειται για  μια από αυτές τις παραλίες που μοιάζουν σαν φωτογραφία που έχει υποστεί επεξεργασία και είναι από τις λίγες που η πραγματικότητα ξεπερνάει τις φωτογραφίες.