4ο Μessinia Pro-Am: οι εγγραφές για το τουρνουά γκολφ της Μεσσηνίας ξεκίνησαν

messinia-proam
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το Messinia Pro-Am επιστρέφει για 4η χρονιά στην Costa Navarino και λάτρεις του γκολφ από όλο τον κόσμο έχουν ήδη ξεκινήσει τις εγγραφές τους, οργανώνοντας από νωρίς την επόμενή τους απόδραση στην πανέμορφη Μεσσηνία.

Το διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am πρόκειται να «ανοίξει» την τουριστική σεζόν από τον Φεβρουάριο, αφού θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2020 με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης ώστε να εξασφαλίσουν όλοι τη θέση τους σε αυτό τον υπέροχο πρότυπο αειφόρο προορισμό γκολφ της Μεσσηνίας και της Μεσογείου. Το παιχνίδι, άλλωστε, με θέα τους ελαιώνες και τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου από το γήπεδο The Bay Course, αλλά και το μοναδικό σκηνικό που συνθέτουν οι κατάφυτοι λόφοι και θέα στο Ιόνιο Πέλαγος από το γήπεδο The Dunes Course, είναι τα κύρια συστατικά που προσελκύουν κάθε χρόνο παίκτες από όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρ θα διαγωνισθούν σε αυτά τα βραβευμένα γήπεδα 18 οπών, με τους επαγγελματίες να διεκδικούν το συνολικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Τα signature γήπεδα της Costa  Navarino θα υποδεχθούν για μια ακόμη χρονιά εκτός από τους αθλητές και λάτρεις του γκολφ και διάσημες προσωπικότητες, με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη μεσσηνιακή φιλοξενία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα πακέτα συμμετοχής (5 ή 7 διανυκτερεύσεις στο The Westin Resort Costa Navarino) και να βρουν όλες τις πληροφορίες για το τουρνουά, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Όπως κάθε χρόνο, εκτός από τη συμμετοχή στο τουρνουά, επαγγελματίες και ερασιτέχνες θα απολαύσουν ένα πλήρες πρόγραμμα με social events. H καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών είναι στις 10 Ιανουαρίου 2020, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά είναι για τέταρτη χρονιά η AEGEAN, μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance, ενώ επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia Pro-Am, είναι η Erasmus, συμβάλλοντας στην άρτια εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών. Silver sponsor της διοργάνωσης είναι η Vodafone και υποστηρικτής ο Οίκος Vourakis.