Εσείς θα κάνατε αυτή την ονειρεμένη ταξιδιωτική δουλειά;

fotografia-kinito-taksidi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ταξιδιωτική εταιρία ψάχνει άτομο που να του αρέσουν τα ταξίδια και το Instagram, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να αποτυπώσει το ταξίδι του σε όμορφες φωτογραφίες.

Η ταξιδιωτική εταιρία Unforgettable Greece, με γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο, τη Μελβούρνη και το Λονδίνο, φαίνεται πως προσφέρει μια ονειρεμένη δουλειά σε όποιον θέλει να συνδυάσει ταξίδι, Instagram και Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η ταξιδιωτική εταιρία αναζητά άτομο για το καλοκαίρι του 2020, το οποίο θα περάσει 9 μέρες στην Ελλάδα με άλλο ένα άτομο, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, τη Μύκονο, την Σαντορίνη και την Κρήτη για να βγάλει ινσταγκραμικές φωτογραφίες και για όλα αυτά θα λάβει 550 ευρώ, ενώ θα του παραχθεί διαμονή σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και ένα Samsung S10 για να βγάλει φωτογραφίες.

Τα μέρη αυτά διαθέτουν πλήθος από πανέμορφα φυσικά τοπία, που σημαίνει ότι ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να ξέρει πώς να βγάλει όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες και δεν φοβάται να δοκιμάσει διαφορετικές δραστηριότητες και να αλλάζει περιβάλλον.

Όποιος θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά, μπορεί να ανεβάσει την καλύτερη ταξιδιωτική του φωτογραφία στο Instagram και να κάνει tag το @UnforgettableGreece με hashtag το #UnforgettableInstagrammer. Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, γι’ αυτό σπεύσατε.