Το Dog Weekend επιστρέφει στο Elatos Resort & Health Club

elatos-resort
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Συνδυάστε απόδραση στον Παρνασσό στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Elatos Resort and Health Club και πάρτε μαζί σας το σκυλάκι σας, όπου για δύο ημέρες θα είναι πρωταγωνιστής.

Ξεκίνησε πρώτη φορά το 2017 και έπειτα από δύο πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις ο θεσμός του Dog Weekend επιστρέφει για 3η χρονιά στις 15-17 Νοεμβρίου, με ένα διήμερο αφιερωμένο στα αγαπημένα μας κατοικίδια στο βραβευμένο ως Pet-Friendly Resort στην καρδιά του Παρνασσού.

Στο πλαίσιο του διημέρου, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα αξέχαστο διήμερο μαζί με τους τετράποδους φίλους τους στο Elatos Resort & Health Club, στα φιλόξενα chalets, μαζί με την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση για τα πιστά σας κατοικίδια.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πεζοπορία ανάμεσα στα έλατα, θαυμάζοντας το μαγευτικό τοπίο που αγκαλιάζει το Elatos Resort & Health Club. Η εμπειρία του Σαββάτου ολοκληρώνεται με το ειδικό σεμινάριο που το Resort διοργανώνει για τρίτη χρονιά σε συνεργασία με τον κτηνίατρο Λάζαρο Καρανάσιο και τον εκπαιδευτή Γιάννη Κουβέλη.

Ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος θα μας μιλήσει για θέματα όπως η παχυσαρκία και η διατήρηση του ιδανικού βάρους στα σκυλιά, ενώ μέσα από την αναπαράσταση μιας κτηνιατρικής εξέτασης οι ιδιοκτήτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και να λύσουν κάθε πιθανή απορία σχετικά με τη φροντίδα του κατοικιδίου τους. Τις γνώσεις τους θα μοιραστεί μαζί μας και ο εκπαιδευτής Γιάννης Κουβέλης αναλύοντας την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους νέους «γονείς» σκύλων, όπως και πολλά tips για το πώς το παιχνίδι μπορεί να είναι  διασκεδαστικό και ωφέλιμο ταυτόχρονα. Η αντιμετώπιση του στρες αποχωρισμού που βιώνουν οι πιστοί μας φίλοι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη θεματολογία του σεμιναρίου που στόχο έχει την ενημέρωση των ιδιοκτητών για τη φροντίδα και την ανάπτυξη των σκύλων τους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού το πρωί της Κυριακής 17 Νοεμβρίου ιδιοκτήτες και σκύλοι θα επιδείξουν τις ικανότητές του στον στίβο άθλησης που θα στηθεί στο Resort με στόχο την ανάδειξη του πιο γρήγορου σκύλου-δρομέα.

Κάντε ένα μοναδικό δώρο σε εσάς και τα αγαπημένα σας τετράποδα και ζήστε μια ανεπανάληπτη απόδραση στην καρδιά του ελατοδάσους, σε ένα πρωτότυπο και γεμάτο διασκέδαση Σαββατοκύριακο στο Elatos Resort & Health Club.  

Πακέτα διαμονής: Από 220€/ διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 10 ετών σε classic chalet. Ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεις. Στην τρίτη διανυκτέρευση παρέχεται έκπτωση 50%.

Μεγάλος χορηγός του 3ου Dog Weekend είναι η Royal Canin που θα φροντίσει για τη σωστή διατροφή των πιστών μας φίλων. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι: η Spa4Paws που θα αναλάβει την περιποίηση των τετράποδων, η Argus Collar με τις αμέτρητες ποικιλίες κολάρων για σκυλιά, η WooBamboo Greece με τις οικολογικές της οδοντόβουρτσες για κατοικίδια και ανθρώπους, η Pharmaqua με το Beviqui, το πρακτικό και καινοτόμο αξεσουάρ για να πίνει εύκολα νερό ο σκύλος σας, η PawBox με τα ξεχωριστά indie προϊόντα της και η Ohhhmydog με τα αξεσουάρ της.

Info
Elatos Resort & Health Club
Ίταμος, Επτάλοφος
15-17/11