Δείτε τις ολοκαίνουργιες Divine Acropolis View σουίτες του Divani Caravel

divani-caravel-divine-acropolis-view
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ένας καινούργιος τύπος σουιτών δημιουργήθηκε στο Divani Caravel, με θέα την Ακρόπολη και στόχο να καλύψει τον απαιτητικό ταξιδιώτη του 21ου αιώνα.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης και εξέλιξης του και με γνώμονα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών, δημιούργησε τις νέες Divine Acropolis View σουίτες, προσφέροντας στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια ανανεωμένη μοναδική εμπειρία διαμονής με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη.

Κομψές γραμμές, σύγχρονες  και προσεγμένες λεπτομέρειες στην διακόσμηση και στοιχεία αρμονικά δεμένα μεταξύ τους συνθέτουν ένα πολυτελές σκηνικό, που δύσκολα δεν θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Κάθε σουίτα διαθέτει smart εξοπλισμό ώστε να αναβαθμίζει την κάθε εμπειρία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τηλεόραση 55” με επίπεδη οθόνη στην κρεβατοκάμαρα, η οποία «εξαφανίζεται» με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μη στερεί τίποτα από τη συναρπαστική θέα!

Το ευρύχωρο καθιστικό με τη μοντέρνα τραπεζαρία, η μεγάλη walk in ντουλάπα, το άνετο υπνοδωμάτιο με το king size κρεβάτι και το κομψό μαρμάρινο μπάνιο που παρέχει ξεχωριστό ντους και Jacuzzi, προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Το ίδιο συμβαίνει και στην πλήρως επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα 25 τ..μ, η οποία δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον κατάφωτο ιερό βράχο σε μια εμπειρία που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Το στοίχημα, άλλωστε, του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου Διβάνη είναι να αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και ξεχωρίζοντας στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο.