Απόδραση στη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά

mustras
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στην ιστορία με τους Active Sundays;

Η ομάδα που θέλει να μας σηκώσει από τον καναπέ μας και να μα κάνει να αγαπήσουμε την πεζοπορία, οι Active Sundays, πρόκειται να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο τον Δεκέμβριο, με μια υπέροχη κυριακάτικη βόλτα στην καστροπολιτεία του Μυστρά, στη σκιά του Ταϋγέτου.

Η πανέμορφη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά δεν είναι μόνο μια πεζοπορική διαδρομή από μόνη της, αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον πολιτιστικό ταξίδι στον χρόνο, σε ένα τοπίο που καθηλώνει το βλέμμα και ξυπνάει τις αισθήσεις.

Χτισμένη στις πλαγιές του Ταϋγέτου, η Καστροπολιτεία του Μυστρά παραμένει σχεδόν ακατοίκητη και ερειπωμένη, προσφέροντας απλόχερα μία πρωτόγνωρη πολιτιστική εμπειρία - και όχι μόνο.

Σε αυτή την πανέμορφη τοποθεσία, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με την πολύ δραστήρια ομάδα των Active Sundays και να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα με τη συνοδεία πιστοποιημένου ξεναγού. Η περιήγηση αυτή θα διαρκέσει περίπου 3 με 4 ώρες, χαρίζοντάς σας μια χαλαρή απολαυστική πεζοπορία σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον που θα σας μαγέψει και θα σας προκαλέσει να το γνωρίσετε και να το περπατήσετε. Μετά την επίσκεψη εκεί, θα καταλήξετε στην Σπάρτη για φαγητό, καφέ και βόλτα.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την 1 Δεκεμβρίου, το κόστος είναι 30 ευρώ/άτομο (+1,74fee) και είναι κατάλληλη για αρχάριους πεζοπόρους με τουλάχιστον στοιχειώδη φυσική κατάσταση, καθώς θα υπάρξει πεζοπορία σε ανώμαλο έδαφος σε διάφορα σημεία, αφού ο αρχαιολογικός χώρος είναι κτισμένος σε πλαγιά λόφου.

Info
Active Sundays
Απόδραση στην Καστροπολιτεία του Μυστρά την 1/12