Νέα δρομολόγια έρχονται από Ρόδο και Ζάκυνθο με τη Lufthansa

lufthansa
ΤΡΙΤΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται ενδιαφέρον και με περισσότερες επιλογές με τη Lufthansa, με τα δρομολόγια Ρόδο-Φρανκφούρτη και Ζάκυνθο-Μόναχο.

Η Lufthansa, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa, πρόκειται να ξεκινήσει δυο νέες απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα, σε Ρόδο και Ζάκυνθο. Η λειτουργία της γραμμής θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2020, με μια πτήση την εβδομάδα για τον κάθε προορισμό, ενώ μια δεύτερη πτήση την εβδομάδα θα προστεθεί και στα δυο νησιά από τις αρχές Ιουνίου. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο για τη Ρόδο και κάθε Τετάρτη και Σάββατο για τη Ζάκυνθο, με αεροσκάφη Α320 κα Α321. Τα νέα δρομολόγια είναι διαθέσιμα προς κράτηση από τις 27 Νοεμβρίου στο lufthansa.com ή μέσα από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και τα γραφεία πώλησης εισιτηρίων της Lufthansa στα αεροδρόμια.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοινώνει την ενίσχυση των πτήσεων που προσφέρει για Ηράκλειο, προσθέτοντας μια ακόμη πτήση για το καλοκαίρι, που θα εξυπηρετήσει την αυξημένη ζήτηση για την ερχόμενη σεζόν. Οι πτήσεις για το Ηράκλειο θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.   

Οι νέοι προορισμοί που ανακοινώνονται έρχονται να προστεθούν στη διευρυμένη λίστα προορισμών της Lufthansa στην Ελλάδα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα. Μέσα από αυτή η εταιρεία εξυπηρετεί πολλούς δημοφιλείς καλοκαιρινούς και city break προορισμούς στην Ελλάδα και παράλληλα επεκτείνει το δίκτυό της στην τοπική αγορά, προσφέροντας παράλληλα στους ταξιδιώτες περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές από ποτέ.