Ξενοδοχεία τα όποια επέλεξαν celebrities για να παντρευτούν

ksenodoxeia-ta-opoia-epeleksan-celebrities-gia-na-pantreutoun

Ξενοδοχείο Bel-Air (Los Angeles, ΗΠΑ)

ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Από τον Justin Timberlake και την Jessica Biel μέχρι το ζεύγος Osbourne, οι διασημότητες φαίνεται να επιλέγουν ξενοδοχεία για το γαμήλιο πάρτι τους. Εσείς;

Αν το καλοκαίρι έπρεπε να περιγραφεί με 3 λέξεις. αυτές θα ήταν: θάλασσα, ζέστη και… γάμος. Η πιο ευτυχισμένη και πιο glamour στιγμή της ζωής σας, αξίζει να έχει κάτι από hollywood και από παραμύθι. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει οχτώ ξενοδοχεία που επέλεξαν διάσημοι αστέρες του Hollywood για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με το έτερον ήμισύ τους. Από τον Justin Timberlake και την Jessica Biel μέχρι το ζεύγος Osbourne, οι διασημότητες φαίνεται να επιλέγουν ξενοδοχεία για το γαμήλιο πάρτι τους. Εσείς;

Sharon & Ozzy Osbourne: Ξενοδοχείο The Beverly Hills & Bungalows (Los Angeles, ΗΠΑ)

Στην καρδιά του Μπέβερλυ Χιλς και περιτριγυρισμένο από φοίνικες και τροπική βλάστηση, βρίσκεται το ξενοδοχείο Beverly Hills & Bungalows. Είναι αγαπημένος προορισμός των επωνύμων και για το λόγο αυτό το ζεύγος Osbourne το επέλεξε για να ανανεώσει όρκους αιώνιας πίστης. Ο γάμος έγινε σε «κλειστό» κύκλο ανάμεσα σε λίγους φίλους, με τους Village people να επιμελούνται τη μουσική επένδυση της βραδιάς και την κόρη τους Kelly να τους ραίνει με ροδοπέταλα. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά από αίθουσες για την τέλεση γάμων και δεξιώσεων όπως το Crystall Ballroom, στολισμένο με χρυσά αντικείμενα, πολλά φώτα στο ταβάνι για ακόμα πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και αψίδες. Αν επιλέξετε να κάνετε το γάμο σας στο Beverly Hills και πιο συγκεκριμένα στο εν λόγω ξενοδοχείο, μην παραλείψετε να κλείσετε την προεδρική γαμήλια σουίτα με ιδιωτική πισίνα.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-07-01&aDateRange[dep]=2013-07-02&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=9732&iPathId=34318& .

Kate Beckinsale & Len Wiseman: Ξενοδοχείο Bel-Air (Los Angeles, ΗΠΑ)

Στην πιο διάσημη συνοικία του Λος Άντζελες, στο Μπελ Αιρ, βρίσκεται το ομώνυμο ξενοδοχείο, το οποίο διάλεξαν για να τελέσουν το γάμο τους η Kate Beckinsale και ο Len Wiseman το 2004. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει μακραίωνη παράδοση ως φαίνεται στους γάμους, καθώς κατά το παρελθόν και η Farrah Fawset και ο Lee Major το επέλεξαν για τον ίδιο σκοπό. Η Kate και ο Len γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Underworld, όπου η ηθοποιός είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και εκείνος σκηνοθετούσε. Το ξενοδοχείο προσφέρει σε όλα τα ζευγάρια που σκέφτονται να παντρευτούν και να νιώσουν stars στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους, έναν τεράστιο κήπο γεμάτο λουλούδια από όλο τον κόσμο και μια λίμνη γεμάτη κύκνους. Η γαμήλια σουίτα διαθέτει τζακούζι και το φαγητό που προσφέρεται στη δεξίωση έχει ισπανικές και ιταλικές επιρροές.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-06-02&aDateRange[dep]=2013-06-03&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=1302596&iPathId=34298&

Robert Redford & Sibylle Szaggars: Louis C. Jacob (Αμβούργο, Γερμανία)

Το ξενοδοχείο Louis C. Jacob, βρίσκεται στο Αμβούργο και είναι πρώην κατοικία ενός πλούσιου εμπόρου. Το μικρό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές ξενοδοχείο έχει αποτελέσει το μέρος όπου έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και σεβασμού, διάσημα ζευγάρια όπως ο Enrich Kastner και η Zarah Leander και ο διάσημος ηθοποιός Rοbert Redford με τη γερμανίδα σύντροφό του Sibylle Szaggars. Για τις γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει ταράτσα γεμάτη λουλούδια καθώς και δυο μεγάλες αίθουσες, μια λευκή και μια χρυσή, όπου οι καλεσμένοι του γάμου μπορούν να χορέψουν αφού απολαύσουν γεύσεις από διεθνή κουζίνα.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-06-02&aDateRange[dep]=2013-06-04&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=5924&iPathId=9644& .

Boris Becker & Lilly Kerssenberg: Badrutt’s Palace (St. Moritz, Ελβετία)

Στην καρδιά των Ελβετικών Άλπεων, βρίσκεται το ξενοδοχείο Badrutt’ s Palace, το οποίο επέλεξε για να τελέσει το γάμο και τη δεξίωσή του, το ζεύγος Becker (διάσημος τενίστας) και Kerssenberg. Το highlight της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της ποπ τραγουδίστριας Alicia Keys που τραγούδησε για το διάσημο ζευγάρι και τους φίλους τους. Το ξενοδοχείο διαθέτει πολλές και διαφορετικές αίθουσες για τα ζευγάρια που θα το επιλέξουν, όπως η αίθουσα δεξιώσεων Ballroom, διακοσμημένη με θεατρικά στοιχεία και η αίθουσα Madonna με μια τεράστια εικόνα της Παναγίας να την κοσμεί. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα λιτά και την ίδια στιγμή στιλάτα με μποέμ πινελιές και φωτεινά χρώματα.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-07-01&aDateRange[dep]=2013-07-02&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=27024&iPathId=48356&

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas: The Plaza (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ)

Πολύ κοντά στο Central Park και στην πέμπτη λεωφόρο, βρίσκεται το ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης. Το 2000 το ξενοδοχείο φιλοξένησε τον γάμο ενός εκ των διασημότερων ζευγαριών του Hollywood, της Cathrine Zeta Jones και του Michael Douglas. Ανάμεσα στους 350 καλεσμένους, ήταν και οι ηθοποιοί Tom Cruise, Brand Pitt και ο σκηνοθέτης Steven Spielberg. Οι γάμοι επωνύμων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι «καθημερινή» υπόθεση και για το λόγο αυτό οι αίθουσες δεξιώσεων είναι προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Αν θέλετε να νιώσετε έστω και για μια βραδιά σταρ της μεγάλης οθόνης, δεν έχετε παρά να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κλείσετε τη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων με τους πολυελαίους και το διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες ταβάνι.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-06-02&aDateRange[dep]=2013-06-04&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=8830&iPathId=34812& .

Megan Fox & Brian Austin Green: Four Seasons Resort Hualalai (Χαβάη, ΗΠΑ)

Στην ακτή Kona-Kohala της Χαβάη, βρίσκεται το ξενοδοχείο Four Seasons Hualalai. Πρόκειται για ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, ιδιαίτερα πολυτελές, το οποίο διάλεξαν για το γάμο τους αλλά και να περάσουν το μήνα του μέλιτος, ο ηθοποιός Brian Austin Green και το μοντέλο Megan Fox. Ο γάμος τους τελέστηκε στην ιδιωτική παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, στη λευκή άμμο και το σκηνικό θύμιζε ρομαντική Χολιγουντιανή ταινία. Αν αποφασίσετε να φτάσετε μέχρι τη Χαβάη για να πάρετε λίγη από την αίγλη των stars που έχουν παντρευτεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, επιλέξτε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανάμεσα στους φοίνικες και κάτω από τα αστέρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν πανοραμική θεά στον Ειρηνικό και king size κρεβάτια.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-06-02&aDateRange[dep]=2013-06-04&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=15572&iPathId=62215&

Ben Affleck & Jennifer Garner: Parrot Cay by Como (Καραϊβική)

Το ξενοδοχείο Parrot Cay by Como, επέλεξαν ο ηθοποιός Ben Affleck και η Jennifer Garner για να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο συμπρωταγωνιστής της ηθοποιού στην ταινία Allias, Victor Garber. Αν θέλετε να παντρευτείτε εκεί που επιλέγουν οι stars, προτιμήστε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο ή αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε κάτι παραπάνω μπορείτε να γιορτάσετε μαζί με τους φίλους σας στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου μπροστά από τις βίλες. Όσον αφορά στη μουσική επένδυση, το ξενοδοχείο προσφέρει δύο επιλογές: κλασική μουσική, είτε τους τοπικούς ήχους της Καραϊβικής.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-06-02&aDateRange[dep]=2013-06-04&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=319636&iPathId=103602&

Jessica Biel & Justin Timberlake: Borgo Egnanzia (Apulien, Ιταλία)

Στη μικρή και γραφική περιοχή της Ιταλίας Puglia, βρίσκεται το ξενοδοχείο Borgo Egnanzia, που αποτέλεσε την επιλογή του διάσημου τραγουδιστή Justin Timberlake και της ηθοποιού Jessica Biel, για να παντρευτούν ενώπιον λίγων φίλων και συγγενών. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και ο κωμικός ηθοποιός Jimmy Fallon, ο οποίος είχε τη χαρά να δει τον Timberlake να τραγουδά για πρώτη φορά το τραγούδι που είχε γράψει για την εκλεκτή της καρδιάς του. Όσοι αποφασίσουν να παντρευτούν στον ήσυχο και απομονωμένο χώρο μέσα στο πράσινο και στη φύση που προσφέρει το ξενοδοχείο, θα έχουν την ευκαιρία να ενώσουν τη ζωή τους με το έτερόν τους ήμισυ, υπό το φως των αστεριών και στη συνέχεια να μεταφέρουν τη δεξίωση του γάμου σε μια από τις βίλες του ξενοδοχείου ή δίπλα στην πισίνα.

Link: www.trivago.gr/?aDateRange[arr]=2013-06-02&aDateRange[dep]=2013-06-04&iRoomType=7&iViewType=0&iGeoDistanceItem=1307072&iPathId=45292& .

Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές, χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 150 διαφορετικά sites κρατήσεων για 600.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 34 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. 20 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 35% από τα χρήματά τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντίσελντορφ, στη Γερμανία. Ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 35 διεθνείς πλατφόρμες.