Abelonas Retreat: νέο ξενοδοχείο στην οικογένεια της Aqua Vista Hotels

abelonas-retreat
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Aqua Vista Hotels προχωρά σε νέα σύμβαση μίσθωσης ενός ακόμα ξενοδοχείου, του Abelonas Retreat Sunset & Sunrise Lodgings στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης.

Ένα ακόμη ξενοδοχείο περνά στην Aqua Vista Hotels που σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 35 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο και συνεχίζει να δημιουργεί νέες συνεργασίες με ξενοδόχους και επενδυτές με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Το Abelonas Retreat Sunset & Sunrise Lodgings στο Ημεροβίγλι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την άνοιξη του 2020, προσκαλώντας τους επισκέπτες να επιλέξουν ανάμεσα σε μία υπέροχη γκάμα από 13 στούντιο και μεζονέτες. Η συγκεκριμένη μονάδα αποτελεί την επιτομή του αυθεντικού κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού μινιμαλισμού, για τον οποίο φημίζεται το νησί της Σαντορίνης, με τους πολύχρωμους, μοντέρνους εσωτερικούς χώρους να δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο γραφικό Ημεροβίγλι και χαρακτηρίζεται από τη συγκλονιστική θέα στην Καλντέρα που προσφέρει από την μπροστινή πλευρά αλλά και από τις μοναδικές εικόνες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που μπορεί κανείς να απολαύσει από το πίσω μέρος. Οι ευρύχωροι κοινόχρηστοι εξωτερικοί χώροι δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαμβάνουν και τα δύο, ενώ η ιδανική τοποθεσία του Caldera Bar προσφέρει τη δυνατότητα ακόμα και στους περαστικούς να να κάνουν μια στάση και να χαρούν το μοναδικό τοπίο που κόβει την ανάσα.

Κάθε στούντιο και μεζονέτα ξεχωρίζει για τη σύγχρονη διακόσμηση, με φωτεινούς χρωματικούς τόνους, boho φωτισμό και μοναδικά έπιπλα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με τους παραδοσιακούς λευκούς τοίχους, την ώρα που το απέραντο μπλε της θάλασσας και του ουρανού συνθέτουν το ιδανικό φόντο.

Το Abelonas Retreat είναι μία πλήρως λειτουργική μονάδα που προσφέρει μία home-away-from home εμπειρία διαμονής με τον family friendly σχεδιασμό του να δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περάσουν ξεχωριστές στιγμές όλοι μαζί στους υπαίθριους χώρους και να αφήνουν τη λιτή πολυτέλεια σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα να τους παρασύρει.