Δείτε το παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο πάρκο στο χωριό Συνεβρό

area-synest
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το θεματικό πάρκο στο Συνεβρό Αιγιαλείας μας καλεί να ζωντανέψουμε τα Χριστούγεννα.

Ίσως ένα μέρος που δεν θα είχατε στο μυαλό σας για τα Χριστούγεννα, ο Συνεβρός Αιγιαλείας στην Αχαΐα, κλέβει τις εντυπώσεις με το χριστουγεννιάτικο πάρκο του, Area Synest, που έχει στόχο να μας χαρίσει τα πιο μαγικά και παραμυθένια Χριστούγεννα.

Μέσα στη φύση της Αιγιάλειας και με αγάπη για το περιβάλλον, το θεματικό πάρκο στήνει τη δική του παραμυθοχώρα, με τους καλικάτζαρους, τη φάτνη, τη χιονισμένη πλατεία, τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και την εορταστική διάθεση να χτυπάει «κόκκινο» σε όποιον περάσει το κατώφλι του.

Το πάρκο είναι στολισμένο φέτος με σπουργίτια, ενώ συνοδεύεται και με παραμύθι που αναφέρεται στα πουλιά, ώστε τα παιδιά εκτός του να περάσουν καλά, να μάθουν να προστατεύουν και να αγαπούν τη φύση και ειδικά τα πουλιά.

Με μουσική και τραγούδι μέσα στο δάσος, με λιθόστρωτα μονοπάτια για περίπατο και με εορταστική διάθεση, αλλά και καφέ και εστιατόριο με αρμένικες και ελληνικές περαδοσιακές γεύσεις για χαλάρωση και φαγητό, το χριστουγεννιάτικο πάρκο στο Συνεβρό μοιάζει πραγματικά σαν όνειρο που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.