Ποιο ελληνικό νησί ξεχωρίζει για το 2020;

paros
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το αμερικάνικο Travel and Leisure συμπεριέλαβε κι ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στα καλύτερα μέρη να ταξιδέψει κάποιος το 2020.

Το αγαπημένο κυκλαδονήσι της Πάρου έχει κατακτήσει τη δική του θέση στη λίστα του Travel + Leisure με τα 50 καλύτερα μέρη για ταξίδι το 2020.

Το νησί βρίσκεται στην 37η θέση της λίστας πριν τον Ισημερινό και μετά την Οκλαχόmα Σίτι και περιγράφεται ως το πιο cool ξαδερφάκι της Μυκόνου και της Σαντορίνης, με τα υπέροχα κατάλευκα σπίτια του και τα μπλε παράθυρα. Το δημοσίευμα προτρέπει τους ταξιδιώτες να περιπλανηθούν στα λαβιρυνθώδη στενά της Νάουσας και να ανακαλύψουν μόνοι τους γραφικά δρομάκια.

Η Άντις Αμπέμπα στην κορυφή τη λίστας

Στην κορυφή της ίδιας λίστας βρίσκεται η Άντις Αμπέμπα της Αιθιοπίας, ενώ ακολουθεί η Αρεκίπα στο Περού και το Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνας των Ηνωμένων Πολιτειών στην τρίτη. Την κορυφαία πεντάδα απαρτίζουν η Αυστρία και το Ανατολικό Ακρωτήρι Baja Sur στο Μεξικό και μέχρι τη δέκατη θέση βρίσκουμε τη νησιωτική χώρα Μπαρμπάντος, το Πεκίνο, το Μεγάλο Νησί στη Χαβάη, τη Μποτσουάνα και τη Βοστώνη.