Ταξίδι με μόλις ένα δολάριο;

taksidi-xrimata
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η ταξιδιωτική εταιρία Interpid Travel με έδρα την Αυστραλία προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να κλείσουν το ταξίδι των ονείρων τους με… μόλις ένα δολάριο.

Η απόφαση και η οργάνωση ενός ταξιδιού δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν δεν υπάρχει επαρκής προϋπολογισμός για να πραγματοποιηθεί κι όταν χρειάζεται να δοθούν μεγάλες προκαταβολές, οι οποίες χάνονται αν τελικά δεν πραγματοποιηθεί. Και παρ’ όλο που υπάρχουν πολλές οικονομικές προσφορές από διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία, συνήθως ο προορισμός των ονείρων συνήθως κοστίζει ακριβά.

Γι’ αυτό και το αυστραλιανό Interpid Travel αποφάσισε να διευκολύνει την κατάσταση για τους πελάτες του, προσφέροντας μέχρι τις 30/1 πάνω από 1000 ταξιδιωτικές επιλογές και να τις κλείσουν με μόλις 1 δολάριο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλο το ταξίδι θα κοστίσει τόσο, αλλά ότι η προκαταβολή δεν θα ξεπερνά αυτό το ποσό.

Το καλύτερο, μάλιστα, είναι πως οι προσφορές καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ταξιδιωτικών γούστων, από περιπετειώδη και αθλητικά ταξίδια με καγιάκ και ράφτινγκ, μέχρι ρομαντικά και χαλαρωτικά ή ακόμη και υγιεινά και vegan με γαστρονομικές Vegan εμπειρίες στη Βενετία, την Μπολόνια και πολλά ακόμη. 

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος!