Νέες περιπέτειες στη Ζήρεια και τη Λίμνη Δασίου

limni-dasiou-zireia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι Active Sundays δεν έχουν σκοπό να κάτσουν… ήσυχοι και στις αρχές Φεβρουαρίου ετοιμάζουν μια ακόμη ενδιαφέρουσα, ορεινή περιπέτεια.

Ο προορισμός της επόμενης περιπέτειας της πολύ δραστήριας ομάδας των Active Sundays είναι μια μικρή, πανέμορφη, εποχιακή αλπική λίμνη στο δεύτερο ψηλότερο βουνό της Πελοποννήσου. Μιλάμε φυσικά για τη Λίμνη Δασίου, που δημιουργείται ανά εποχές στους βορειοδυτικούς πρόποδες του όρους Ζήρεια, σε μια περιοχή που είναι ενταγμένη στο δίκτυο Natura 2000.

​Σε 10 απολαυστικά χιλιόμετρα, τα πιο πολλά μέσα στα έλατα, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε με την ομάδα των Active Sundays τη λίμνη για να θαυμάσετε το θέαμα –με χιόνι αν είστε τυχεροί- πριν καταλήξετε στα Τρίκαλα Κορινθίας για φαγητό.

Για τους φίλους που απλά θέλουν να χαρούν το χιόνι, σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, θα υπάρχει η δυνατότητα (με προκράτηση, αναλόγως διαθεσιμότητας) να κάνουν δραστηριότητες όπως χιονοδρομία, έκληθρο, snowmobile, ATV-buggy –αν και θα χρειαστεί να επιλέξετε το ανάλογο εισιτήριο κατά την εγγραφή.​

Όλα αυτά θα συμβούν στις 2/2 και για να συμμετάσχετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή μέχρι τις 26/1 με κόστος 27 ευρώ +1,67 fee.

Info
Active Sundays