Κάντε check-in στο 4ο Συνέδριο Hotel Tech 2020

ksenodoxeia-psifiaki-epoxi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Με τη νέα ψηφιακή εποχή να επηρεάζει καταλυτικά και τον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων και ειδικότερα των μονάδων φιλοξενίας, με επίκεντρο τα ξενοδοχεία, το 4ο Συνέδριο Hotel Tech είναι σίγουρα κάτι που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του κλάδου.

“Check in at the Digital Era Hotel”, είναι ο τίτλος του φετινού συνεδρίου που αποτελεί την 4η διοργάνωση του Hotel Tech και θα πραγματοποιηθεί στις 18/2 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν τα ξενοδοχεία στους πελάτες τους, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας, την εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας των κτιριακών υποδομών τους, αλλά και ευρύτερα την ενίσχυση της τουριστικής αγοράς στη χώρα μας.

Ο τίτλος του, μάλιστα, φαίνεται να αποτυπώνει την απαίτηση υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών, από το Hospitality Industry, που θα επιτρέψει στα ξενοδοχεία, να εισέλθουν σε μια νέα εποχή με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας φιλοξενίας των πελατών τους.

Οι ομιλητές και οι θεσμικοί φορείς που θα υποστηρίξουν το συνέδριο, καθώς και οι εταιρίες – χορηγοί, που θα συμμετάσχουν στην παράλληλη έκθεση που θα διοργανωθεί, θα παρουσιάσουν τις στρατηγικές, τις τεχνολογικές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν στην πράξη τις υποδομές και κατ’ επέκταση τις υπηρεσίες των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας.

Όλες οι επαγγελματικές λύσεις και υπηρεσίες ICT, τα εργαλεία ενεργειακής διαχείρισης, οι κτιριακοί αυτοματισμοί, οι ψηφιακές εφαρμογές marketing και κρατήσεων, οι τηλεοράσεις και τα συστήματα digital signage, οι υποδομές ασφάλειας και προστασίας, θα αποτελέσουν τα κυριότερα θεματικά αντικείμενα που θα παρουσιαστούν στις ομιλίες και στη παράλληλη έκθεση του συνεδρίου.

Στο 4ο Συνέδριο Hotel Tech –που πλέον αποτελεί το σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων στο τουριστικό κλάδο– αναμένεται να συμμετάσχουν ως επισκέπτες, στελέχη του ξενοδοχειακού τομέα, αλλά και επαγγελματίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Για δωρεάν εγγραφή κάντε κλικ εδώ.