Πώς θα είναι ο Φεβρουάριος στο Elatos Resort and Health Club;

elatos-resort
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Πάρτε μια γεύση από την παραμυθένια πλευρά του χειμώνα και ανεβείτε στην καρδιά του Παρνασσού για να ζήσετε τον τελευταίο παγωμένο μήνα της εποχής, όπως του αρμόζει.

Ανάμεσα στα χιονισμένα έλατα και σκαρφαλωμένο στον Παρνασσό, το Elatos Resort & Health Club ταιριάζει πολύ στην εποχή και αποτελεί ιδανικό προορισμό για χειμερινές αποδράσεις, για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν εξορμήσεις στις χιονισμένες πλαγιές του βουνού.

Mόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα και σε υψόμετρο 1.300 μέτρων, το Elatos Resort & Health Club είναι ο τέλειος προορισμός για διάλειμμα από την καθημερινότητα, όπου θα ζήσετε την εμπειρία των εντυπωσιακών ξύλινων chalet και θα κάνετε ταυτόχρονα εξάσκηση στο αγαπημένο σας χειμερινό σπορ. Κατευθυνθείτε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 25 χλμ. από το resort και νιώστε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη στις πίστες του, κάνοντας σκι και snowboard, απολαμβάνοντας παράλληλα την ομορφιά του τοπίου.

Ειδικά για όσους επιλέξουν να επισκεφθούν το Elatos Resort το διάστημα 21-27 Φεβρουαρίου, το ξενοδοχείο έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές σε σχολή εκμάθησης σκι της περιοχής, καθώς και 10% έκπτωση στις θεραπείες spa. Για το Σαββατοκύριακο 21-23/2 η διανυκτέρευση ανέρχεται στα 220 ευρώ για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet με ημιδιατροφή, ενώ για τις καθημερινές 24-27/2 η διανυκτέρευση φτάνει τα 280 ευρώ, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεις. [Στην τιμή περιλαμβάνεται 20% έκπτωση στο Snowflake Winter School, 10% έκπτωση στις θεραπείες spa, πεζοπορία, πρωινό & βραδινό, δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και cinema nights. Tο Resort παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς (με επιπλέον κόστος) στο Xιονοδρομικό Kέντρο με minibus του Elatos Resort & Health Club].

Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ, αφού οι πεζοπορίες μέσα στο χιόνι θα αποτελέσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Οι αφιερωμένες στο σινεμά βραδιές, οι ξεχωριστές γεύσεις, οι βουτιές με θέα στο βουνό και οι στιγμές απόλυτες ηρεμίας μπροστά στο τζάκι θα σας προσφέρουν την αποφόρτιση που αναζητάτε.

Οι πιο ρομαντικοί, μπορείτε να οργανώσετε μια μοναδική απόδραση του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς και το άλλο σας μισό στον χιονισμένο Παρνασσό! Το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να τον/την εντυπωσιάσετε με τα ονειρικά chalets, βγαλμένα σαν από ένα παραμυθένιο αλπικό σκηνικό στη μέση του ελατοδάσους, και την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα που θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές με φόντο το χιονισμένο βουνό.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν ακόμα πιο ρομαντικό χαρακτήρα στην απόδραση με το ταίρι τους, μπορούν να επιλέξουν το γλυκό πακέτο που έχει ετοιμάσει το resort και περιλαμβάνει καλωσόρισμα στο chalet με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια, δείπνο πέντε πιάτων στο κεντρικό εστιατόριο και ειδική έκπτωση 15% στις θεραπείες του spa για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Η διαμονή για το διήμερο 14-16/2 ξεκινά από 320 ευρώ για δύο ενήλικες σε classic chalet, ενώ το πακέτο δείπνου και καλωσορίσματος ανέρχεται στα 135 ευρώ το ζευγάρι.

Ό,τι κι αν ψάχνετε για την χειμερινή σας απόδραση θα το βρείτε στο Elatos Resort & Health Club.

Info
Elatos Resort & Health Club
Επτάλοφος Φωκίδας
2234 061162