Διαμονή στα πιο παράξενα Airbnb του κόσμου

upside-down
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Για τους πιο… μερακλήδες, υπάρχουν επιλογές διαμονής που ξεφεύγουν τόσο από τα καθιερωμένα, ώστε να βάζουν τη δική τους νότα στο ταξίδι.

The Upside Den, Σεντ Λιούις
Οι φανατικοί του Stranger Things εδώ θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, αφού πρόκειται για ένα διαμέρισμα-υπόγειο, αφιερωμένο αποκλειστικά στη δημοφιλή σειρά του Netflix. Εκτός από τη διακόσμηση που θα σας κάνει να νιώσετε πρωταγωνιστές, θα βρείτε και 50 βιντεοκασέτες με ταινίες, για να παρακολουθήσετε με τους φίλους σας σε αυτή τη… διάσταση. Η διαμονή εδώ κοστίζει γύρω στα 70 ευρώ τη βραδιά και τα σχόλια δεν παραλείπουν να αναφέρουν πόσο καθαρό είναι.

Wes Anderson Film Themed Home, Οντάριο
Όσοι γνωρίζουν και αγαπούν τον αμερικανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Wes Anderson και την αισθητική του, θα λατρέψουν τη διαμονή σε αυτό το σπίτι στον Καναδά, του οποίου κάθε δωμάτιο έχει διαφορετική θεματική, εμπνευσμένη από τις ταινίες του. Έτσι, μπορεί να βρείτε δωμάτιο Moonrise Kingdom και άλλο The Royal Tenenbaums με περίπου 155 ευρώ τη βραδιά κι όλα αυτά στη λίγο μακρινή επαρχία Prince Edward στο Οντάριο. Να σημειώσουμε ότι το σπίτι είναι 100 ετών, αλλά έχει ανακαινιστεί και διαμορφωθεί αναλόγως.

Σκηνή σαφάρι, Plettenberg Bay, Νότια Αφρική
Σε αυτή την υπέροχη τοποθεσία στη Νότια Αφρική, μπορείτε να παρατηρείτε καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες και άλλα ζώα από την υπεριψωμένη πισίνα σας, καθώς δροσίζεστε κάτω από τον ήλιο. Ιδανική διαμονή για όσους αναζητούν επιστροφή στη φύση και εμπειρία σαφάρι και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περίπου 190 ευρώ τη βραδιά.

Kiva 429, Κολοράντο ΗΠΑ

Το πιο τρελό στη συγκεκριμένη επιλογή διαμονής είναι το… κόστος, το οποίο ανέρχεται στα 1500 ευρώ τη βραδιά. Η πολυτέλεια είναι σίγουρα διάχυτη σε ένα κλασικής διακόσμησης σπίτι όπου παρέχεται πρόσβαση για σκι στις πλαγιές του Beever Creek Resort, αλλά η τιμή παραμένει «τσιμπημένη».

Κάστρο Wilton, Bree, Ιρλανδία

Αν θέλατε πάντα να έχετε ένα ολόκληρο κάστρο στη διάθεσή σας, ιδού! Το κάστρο Wilton του 19ου αιώνα στις όχθες του ποταμού Boro στα νοτιο-ανατολικά της Ιρλανδίας είναι έτοιμο να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αρκεί να σας περισσεύουν περί τα 1200 ευρώ τη βραδιά γι’ αυτή τη μαγική εμπειρία. Το κάστρο μπορεί να φιλοξενήσει 14 άτομα, διαθέτει 7 δωμάτια και… 6,5 μπάνια για να μην στριμώχνεστε.