Ρομαντικές προσφορές διαμονής για τον Άγιο Βαλεντίνο

ksenodoxeio-agios-balentinos
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Αν αντί να βγείτε, σκέφτεστε να... μπείτε αυτή την ημέρα, δείτε τι προτάσεις και προσφορές έχουν να σας κάνουν μεγάλα ξενοδοχεία.

Hilton Αθηνών
H γιορτή των ερωτευμένων είναι σίγουρα μια καλή αφορμή για μια μικρή «απόδραση» από την καθημερινότητα, ειδικά φέτος που το ημερολόγιο δείχνει Παρασκευή στις 14/2. Δώστε, λοιπόν, happy end στην εργάσιμη εβδομάδα και επωφεληθείτε της εορταστικής προσφοράς διαμονής από 169 ευρώ με πρωινό. Απολαύστε μια αξέχαστη νύχτα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη και ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο σας με πλούσιο πρωινό στο κομψό εστιατόριο Βυζαντινό. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Hiltonia Spa για μπάνιο στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ και υδρομασάζ. Απολαύστε ένα πρωτότυπο μασάζ για ζευγάρια στη διπλή καμπίνα του Hiltonia Spa, όπου σταγόνες λιωμένου κεριού με το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας θα αγκαλιάσουν το σώμα σας και θα σαγηνεύσουν τις αισθήσεις σας. Info: Βασιλίσσης Σοφίας 46, 210 7281000.

Divani Caravel, κέντρο
Για όσους ονειρεύονται να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ στα πολυτελή και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και τις υπέροχες σουίτες με θέα την Ακρόπολη του Divani Caravel, τα ειδικά πακέτα ξεκινούν, από 160 ευρώ και διαρκούν από 13 έως 16 Φεβρουαρίου. Κατά την άφιξή σας θα σας περιμένει αφρώδης οίνος και σοκολατάκια, ενώ το επόμενο πρωί θα απολαύσετε πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο και δωρεάν είσοδο στο Fitness Center του ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχετε 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa και 10% έκπτωση στο μενού που θα απολαύσετε το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου, στο JuJu Bar & Restaurant. Info: Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 210 7207000.

GEORGE FAKAROS™ "UNIQUE IMAGIN
Divani Apollon Palace & Thalasso, Βουλιαγμένη
Αφήστε πίσω τον θόρυβο της πόλης και γιορτάστε τον έρωτά σας σε ένα ξενοδοχείο που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του στυλ, με ειδικά πακέτα διαμονής. Με θέα τη μαγευτική Αθηναϊκή Ριβιέρα, τα πακέτα δοαμινής ξεκινούν από 160 ευρώ, με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια για το πιο γλυκό καλωσόρισμα στο δωμάτιο σας και χαλάρωση με μια αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου κέντρου θαλασσοθεραπείας. Κι αν θέλετε να ζήσετε περισσότερες ρομαντικές στιγμές, υπάρχει δυνατότητα late check out. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε πρωινό στο δωμάτιο, δωρεάν στάθμευση και χρήση του fitness center του ξενοδοχείου, όπως και 10% έκπτωση στις θεραπείες Spa και 10% έκπτωση στο μενού για το βράδυ του Αγ.Βαλεντίνου στο εστιατόριο Mythos By Divani. Το πακέτο ισχύει από 13 έως 16 Φεβρουαρίου, κι αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα gift voucher για το βραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Center, με μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος και χαλαρωτικά μασάζ, μεταξύ άλλων. Info: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100.

Elatos Resort & Health Club, Παρνασσός
Φανταστείτε τη γιορτή των ερωτευμένων με το ταίρι σας σε ονειρικά σαλέ βγαλμένα σαν από ένα παραμυθένιο αλπικό σκηνικό στη μέση του ελατοδάσους, σε θερμαινόμενη πισίνα και με θέα το χιονισμένο βουνό. Δεν θα ήταν υπέροχο να περνούσατε τον Άγιο Βαλεντίνο σε τέτοιο σκηνικό; Αν έχετε σκοπό να μετατρέψετε τη γιορτή σε τριήμερο, μακριά από την Αθήνα, τότε το Elatos Resort Health & Spa στον Παρνασσό πρόκειται να σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Συγκεκριμένα, η διαμονή ξεκινά από 320 ευρώ/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες σε classic chalet (με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεις), ενώ το πακέτο δείπνου και καλωσορίσματος με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια, δείπνο πέντε πιάτων στο κεντρικό εστιατόριο και ειδική έκπτωση 15% στις θεραπείες του spa για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, ανέρχεται στα 135 ευρώ το ζευγάρι. Info: Επτάλοφος Φωκίδας, 2234 061162.

Life Gallery Athens, Εκάλη
Το Life Gallery athens hotel υποδέχεται τον Άγιο Βαλεντίνο και σας προσκαλεί στα βόρεια προάστια για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και μοναδικές στιγμές για εσάς και το ταίρι σας με φόντο το καταπράσινο τοπίο της Εκάλης. Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά του ξενοδοχείου και γιορτάστε την ξεχωριστή αυτή μέρα χαρίζοντας σε εσάς και το άλλο σας μισό ένα Σαββατοκύριακο απόδρασης στο Life Gallery athens hotel με 180 ευρώ για δύο άτομα (στην τιμή περιλαμβάνονται διαμονή, δείπνο και 2 κοκτέιλ, πρωινό και late check-out το Σάββατο). Κι αν θέλετε να ολοκληρώσετε την εμπειρία της απόδρασης μέσα στην πόλη και να… κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας και το ταίρι σας, κλείστε μια επίσκεψη στο Ananea Wellness by Orloff Experts για μασάζ και χαλάρωση. Info: Λεωφ. Θησέως 103, Εκάλη, 211 1067400.