Πώς είναι ο ύπνος σε στρώμα αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων;

lotte-new-york-palace
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Μια από τις παροχές ενός ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, ακούγεται σαν... όνειρο.

Το Lotte New York Palace είναι ένα πολύ γνωστό και πολυτελές ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τις περισσότερες επιθυμίες ενός ταξιδιώτης, όπως… το να έχει όνειρα γλυκά σε στρώμα που κοστίζει 200 χιλιάδες δολάρια.

Τον Νοέμβριο, το ξενοδοχείο αποκάλυψε την Ultimate Sleep Suite με το κρεβάτι Vividus King από την Hästens, ενώ στο δωμάτιο μπορεί να βρει κανείς κι άλλα αξεσουάρ της Hästens, όπως μπουρνούζια, λινά, μάσκες ύπνου, πιτζάμες και παντόφλες.

Όπως αναφέρει και ο Jan Ryde, ιδιοκτήτης 5ης γενιάς της Hästens, μοιράζονταν κοινούς στόχους με το ξενοδοχείο και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας της Σουίτας Ύπνου, με στόχο να προσφέρει στους διαμένοντας τον καλύτερο ύπνο του κόσμου.

Κι αν αναρωτιέστε, το στρώμα είναι ένα αριστούργημα με τα καλύτερα φυσικά υλικά, με παραδοσιακές τεχνικές και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρειάζονται, μάλιστα 45 ημέρες για να ολοκληρωθεί μια παραγγελία και γι’ αυτή δουλεύουν εννέα από τους καλύτερους τεχνίτες του κόσμου. Κάθε κρεβάτι, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού που βρίσκεται στο ξενοδοχείο, φτιάχνεται με εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι, μαλλί, λινάρι, ουρά αλόγου, πεύκο και το αποτέλεσμα είναι η πιο απαλή εμπειρία ύπνου που μπορείτε να φανταστείτε.

Το στρώμα, όμως, δεν είναι ο μοναδικός λόγος να κλείσει κάποιος το εν λόγω δωμάτιο. Στη σουίτα αυτή θα βρει 2 δωμάτια, ένα τεράστιο σαλόνι/τραπεζαρία, ανοιχτή κουζίνα, βιβλιοθήκη και τεράστια μπάνια, ενώ η θέα στη Νέα Υόρκη είναι ανυπέρβλητη.

Μέρος της διαμονής, μάλιστα, αποτελεί και μια δωρεάν συμβουλευτική από ειδικό ύπνου, ο οποίος βοηθά τους φιλοξενούμενους με συμβουλές για να κοιμηθούν… σαν πουλάκια.