Το Santorini Experience επιστρέφει τον Οκτώβριο

santorini-experience
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Προσπερνάμε για λίγο τον «πυρετό» του κορωνοϊού και κοιτάμε μπροστά, μέχρι τον Οκτώβριο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το 6ο Santorini Experience.

Ένα από τα κορυφαία αθλητικά event της χώρας, που αποτελεί την απόλυτη αθλητική εμπειρία, επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη.

Στις 2-4 Οκτωβρίου 2020 και αφού θα έχει περάσει για τα καλά η μπόρα του κορωνοϊού, η κυκλαδίτικη βασίλισσα θα βάλει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί δρομείς και κολυμβητές, πάντα με στόχο την προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος, με ενέργειες που αποκηρύσσουν το πλαστικό και μια γενικότερη eco-friendly προσέγγιση.

Την περσινή χρονιά, η κορυφαία διοργάνωση συγκέντρωσε ρεκόρ συμμετοχές από 49 διαφορετικές χώρες, προσφέροντας επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στο νησί, ενώ και φέτος το Santorini Experience θα κερδίσει τα βλέμματα, με μοναδικές διαδρομές για τρέξιμο στην Καλντέρα, με φόντο το ηφαίστειο, το Ημεροβίγλι, την Οία και την υπέροχη θέα του νησιού. Οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν επίσης από το ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών, στον αγώνα 1,5 μιλίου (2,4 χλμ.), προσφέροντας θέαμα και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ομορφιά της κυκλαδίτικης πρωταγωνίστριας.

Info
Santorini Experience
2-4/10/2020