Πάρτε μέρος στο πιο ιδιαίτερο challenge της καραντίνας

athina
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ένα πολύ ιδιαίτερο «ταξίδι» έχει ήδη ξεκινήσει: με hashtags #mycityviewchallenge και #mycityviewathens, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μας προσκαλεί να κατακλύσουμε τα social media με την αγαπημένη μας πόλη.

Ένα νέο… καραντινάτο challenge ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών μέσω των λογαριασμών του στα Social Media (Facebook /ATHairport και Instagram @athairport), με σκοπό να μας ωθήσει να κατακλύσουμε το Instagram και το Facebook με φωτογραφίες της αγαπημένης μας πόλης, όπως αυτή τη στιγμή τη βλέπουμε από το παράθυρο, το μπαλκόνι  ή την ταράτσα του σπιτιού μας, αλλά και με φωτογραφίες από τις αγαπημένες μας γωνιές στην πόλη, που επισκεπτόμασταν συχνά στο παρελθόν και που τώρα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να επισκεφτούμε ξανά, όταν θα έχουμε και πάλι τη δυνατότητα.

Για να συμμετάσχετε, θα χρειαστεί να ανεβάσετε μια φωτογραφία από τη θέα που έχετε από το παράθυρό σας, το μπαλκόνι ή την ταράτσα του σπιτιού σας μαζί με μια παλαιότερη φωτογραφία από το αγαπημένο σας σημείο στην πόλη της Αθήνας και στην Αττική ευρύτερα, που έχετε τραβήξει και πάλι εσείς, χρησιμοποιώντας τα hashtags #mycityviewchallenge και #mycityviewathens και κάνοντας tag το αεροδρόμιο της Αθήνας @athairport.

Κάθε εβδομάδα, ο ΔΑΑ θα μπορεί να ανεβάζει στους λογαριασμούς του τις φωτογραφίες ενός χρήστη με αναφορά στον λογαριασμό του χρήστη του οποίου επιλέχθηκε η φωτογραφία. Κάπως έτσι θα σχηματιστεί ένα «εικονικό» ψηφιακό άλμπουμ της πόλης  «από μέσα προς τα έξω», όπως τη βλέπουμε δηλαδή τώρα, μένοντας σπίτι, αλλά και με τις αγαπημένες  τους αθηναϊκές γειτονιές/ σημεία, που θα επισκεφθούν και πάλι, όταν περάσει η έξαρση της πανδημίας.

Σε δεύτερο στάδιο και ανάλογα με τη συμμετοχή διεθνών αεροδρομίων και μεγάλων αστικών κέντρων του κόσμου, στόχος είναι η διαμόρφωση ενός «παγκόσμιου χάρτη», ενός ψηφιακού κολάζ των μεγάλων αστικών κέντρων του κόσμου, μέσα από τη ματιά των κατοίκων τους, τώρα που «μένουν σπίτι».

Info
https://www.aia.gr/el/traveler/mycityviewchallenge