Ψυχαγωγία από το σπίτι με το ALL at home

accor
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η καινούργια social media καμπάνια της Accor ψυχαγωγεί και εκπαιδεύει από το σπίτι.

Τώρα που όλα γίνονται από το σπίτι λόγω καραντίνας, οι επιλογές όλο και πληθαίνουν. Στο πλαίσιο αυτών προστίθεται μια ακόμη: το ALL - Accor Live Limitless. Πρόκειται για τον καθημερινό lifestyle οδηγό της Accor που ενσωματώνει προνόμια, υπηρεσίες και εμπειρίες σε όλο το δίκτυο του κορυφαίου ξενοδοχειακού Ομίλου διεθνώς, ο οποίος συστήνει μια νέα παγκόσμια ψηφιακή καμπάνια ψυχαγωγίας. Στόχος της είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Accor και στο ευρύ κοινό να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους την τρέχουσα περίοδο και από το σπίτι, έχοντας υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής και εργασίας.

Με το λανσάρισμα της νέας social media καμπάνιας #ALLatHome, τα μέλη του προγράμματος ALL, και όχι μόνο, θα ανακαλύψουν μια σειρά εντυπωσιακών, ενημερωτικών και εμπνευσμένων θεμάτων γύρω από τον αθλητισμό, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία.

Κάθε εβδομάδα, στις σελίδες Instagram και Facebook, το ALL θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο και ζωντανές μεταδόσεις στα μέλη και στους επισκέπτες τους σε όλο τον κόσμο. Από συνεδρίες άσκησης με έμπειρους προπονητές, αποκλειστικά DJ sets που μεταδίδουν τον ρυθμό και masterclasses μαγειρικής από κορυφαίους chefs παγκοσμίως, το ψηφιακό περιεχόμενο του ALL έχει ως στόχο να ψυχαγωγήσει, να διεγείρει τις αισθήσεις και να διατηρήσει ζωντανό το αίσθημα της περιπέτειας.

Δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Ομίλου να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους στο σπίτι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, το ALL θα προσφέρει ένα πλήθος ειδικών δραστηριοτήτων όπως:

Αθλητισμός: προπόνηση με τον Όμιλο Ken, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους ποδοσφαιριστές Marquinhos και Marco Verratti, πρωινές συναντήσεις με τους παίκτες της Paris Saint-Germain, προπονήσεις με τον δυο φορές Ολυμπιονίκη στο Judo Teddy Riner καθώς και διαδικτυακούς διαγωνισμούς με την Paris Saint-Germain.

Γαστρονομία: μαθήματα ζαχαροπλαστικής με τον Quentin Lechat, τον καλύτερο pastry chef του Παρισιού για το 2019 και μαθήματα μαγειρικής με τον Pierre Sang καθώς και πολλούς ακόμα βραβευμένους chefs.

Ψυχαγωγία: live DJ sets, εμφανίσεις από ανερχόμενους καλλιτέχνες από το πρόγραμμα ibis Music, αποκλειστικό περιεχόμενο και playlists με το Montreux Jazz Festival και πολλά ακόμα.